néppárt
   
  Fórum
  Képek
   

    Publicisztika

Nyílt levél a parlamenti "elitnek"!

Váltsuk le a milliárdos elitet - ÉPÍTSÜNK EGY EMBERI TÁRSADALMAT, EGY EMBERI MAGYARORSZÁGOT!

Az Ujgurok – a nép, amely csak a magyart tartja rokonának

Tárihi Üngürüsz. Őstörténetünk titkai

Minden nemzeti gondolkodású embert szívesen látunk közöttünk!

A Nemzeti Értékelvű Párt követelései

A Nemzeti Értékelvű Párt gazdasági alalpelvei

Nemzeti összefogást a jobbikkal?

A Jobbik mára megállíthatatlanná vált bomlásának okai. Vélemény...I-rész

Nem kellenek ide pártok! Avagy a kolosszális butaságok és tévhitek halmaza.

A titkosszolgálatokról kezdőknek ! Kötelező olvasmány!

20 évesnél fiatalabb szülőnek ne járjon családi pótlék! A Jobbik újabb sötét, mérhetetlen butaságra valló ötlete

Alternatív energiák és felhasználhatóságuk!

Az IMF jogai Magyarországon

Az EP felszólította Romániát Verespatak ügyben

Sumerok, káldok, sémi-hámi rokonság, arámi nyelvi rokonság

   

    Közlemények

A NÉP-párt Alapító Nyilatkozata

A Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP-pártjja politizálásának alapelvei.

Kik vagyunk, mit akarunk?

Bírósági végzés a párt nyilvántartásba vételéről.

Lévai György a NÉP elnökének életrajza

Lévai György a NÉP elnökének weboldala

   

   

Add to Google Reader or Homepage

   

    Bannerek

mti hirfelhasznaloHunhir.info
nep.gifLévai GyörgyNemzeti Hírhálóbendegúz hírek

Sonic Run: Internet Search Engine


   

    Mobil verzió
e107mobile You can now visit us on your mobile phone! Simply goto nep-part.hu/ on your mobile phone or PDA to get started!
   

   

nép, néppárt
   

    Tartalom Menü :
Tartalom linkek
Összes kategória
Összes szerzõ
archív részben
Legújabb tartalom megtekintése

Kategóriák
Politika-Közélet (1)
Publicisztika (0)
Cikkek (0)

Legújabb tartalmak
A pártok is civil szervezetek (mik a pártok és hogyan működnek, mi a politika röviden, közérthetően.)
   

    A NÉP közösségei


NÉP blogja

Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja

   

    A te IP-címed

IP check
   

A Nemzeti Értékelvű Párt a NÉP pártja!! Szereted a hazádat? Szereted Magyarországot és az itt élő embereket? Tenni akarsz a hazádért? Vannak elveid, és hű vagy azokhoz? Nemzeti elvek mentén akarsz politizálni? Akkor közöttünk a helyed! Segíts nekünk !

ZAVARJUK EL VÉGRE A 25-ÉVE REGNÁLÓ PARLAMENTI ELITET

logo.pngMi nem hiszünk abban, hogy a szegények érdekeit a milliárdosok képviselik, vagy képviselhetik.
"A jóllakott sosem barátja az éhesnek.", mondja egy találó közmondás.

TEREMTSÜNK VÉGRE EGY EMBERI TÁRSADALMAT, EGY EMBERI MAGYARORSZÁGOT!
Mi a NÉP egy normális emberi társadalmat akarunk felépíteni, ahol az emberek normálisan és tisztességesen tudnak élni, tanulni és dolgozni, nem pedig cselédtörvények mentén rabszolgaként vegetálni.

Mi úgy gondoljuk, hogy a mai, a kommunizmusból átavanzsált "jó káder" milliárdos vadkapitalista parlamenti "elit" már nem képes megfelelni ennek a kihívásnak és ez az "elit" nem képes egy emberi társadalom felépítését véghezvinni, sem pedig működtetni.

Persze egy ilyen emberközpontú berendezkedés nekik nem is érdekük, sőt........

Ennek az új berendezkedésnek a megvalósításához viszont szükség van tettre kész, normális, gondolkodó emberekre, akiknek fontos a saját és az emberek sorsa.
Ennek az emberibb élet megteremtésének eszméjének a jegyében gyűjtjük össze és akarjuk összefogni és győzelemre vezetni az embereket.

Váltsuk le végre ezt az 1989-óta, a hamis rendszerváltáskor felúszott milliárdos "elitet" a parlamentből és vegyük végre a kezünkbe saját sorsunk irányítását, mi MAGYAROK!

TEREMTSÜNK EGY EMBERI TÁRSADALMAT, EGY EMBERI MAGYARORSZÁGOT! 

vasárnap 18 szeptember 2016 - 12:55:44
A magyar NÉP pártja NEMEL szavaz a 2016 október 02.-án tartandó népszavazáson a kötelező betelepítési kvótára és a kötelező érvényű iszlám áttelepítésre!  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Közélet - Politika

csillagkod.jpg
A Nemzeti Értékelvű Párt a jövő nemzedékének, a jövő Magyarországának pártja!

A magyar NÉP pártja NEMEL szavaz a 2016 október 02.-án tartandó népszavazáson a kötelező betelepítési kvótára és a kötelező érvényű iszlám áttelepítésre!
A NÉP határozottan ellenzi a bárhonnan érkező iszlamista népcsoportok és rokonaik betelepítését Magyarországra és a határon túli magyar területekre!

Egyben a NÉP követeli, hogy az Európai Unióba annak vezetői által szándékosan importált bűnözői hordák és terror veszély miatt a magyar lakosság önvédelmi fegyverhez jutását korlátozás nélkül biztosítsa!

A NÉP felszólítja a magyar kormányt, hogy a magyar emberek bármikor és bárhol bekövetkező jogos önvédelemhez való jogát törvény által biztosítsa!

Követeli továbbá, hogy ugyanezen okból az Európai Unióban elfogadott vadászfegyverek tartására vonatkozó törvényeket vegye át, azaz bárki korlátozás nélkül vásárolhasson vadászfegyvert!

© Nemzeti Értékelvű Párt

A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

vasárnap 01 november 2015 - 13:19:17
Sumerok-akkádok, káldok, sémi-hámi rokonság, arámi nyelvi rokonság  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Őstörténet

turulLevai_gyorgy.pngElőrebocsátom, hogy én nem vagyok sem történész, sem pedig önjelölt magyarságkutató, csak egy gondolkodó magyar ember, aki elolvasott már ebben a témában jó pár forrást.

Tudjátok a probléma ott kezdődik, hogy mint minden szakmában, itt a magyar őstörténetünk kutatása kapcsán sok kontár és magát kutatónak kikiáltó ember van, akik talán jobban tennék, ha megmaradtak volna saját szakmájuknál.
Persze lehet, hogy abból nem tudtak megélni, vagy éppen a kutyát sem érdekelte szakmai tudásuk.

Aztán vannak olyan önjelölt kutatók is, akik idegen érdekeket szolgálva kutatják a magyar őstörténetet és publikálnak olyan dolgokat, amelyek közelében sem lehetnek a valósággal pusztán azért, hogy a rokonságunkat bizonyítsák különböző népcsoportokkal.

Ha ez még nem volna elég probléma, sajnos sok olyan kevés tárgyi és egyéb tudású ember van a magyarság között is, akik minden képtelenséget el is hisznek, vagy elfogadnak hitelesnek, ha benne van a "magyarok őstörténete" a "Szent Korona" vagy ezek kombinációja.
A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

hétfő 19 október 2015 - 10:58:53
"Az országnak harmada éhen gebed..."  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Gazdaság

enni.jpgA magyar lakosság 31,1 százalékát fenyegeti a szegénység az Eurostat adatai szerint. A magyarok 23,9 százalékánál rosszak a megélhetés körülményei.

Az Európai Unió lakosságának 24,4 százalékát, 122 millió embert fenyegette tavaly a szegénység vagy a társadalomból való kirekesztettség az Európai Unió statisztikai hivatala által kiadott jelentés szerint.

Az elszegényedés által fenyegettek aránya tavaly kissé csökkent a 2013-as 24,5 és a 2012-es 24,8 százalékhoz képest, de fölötte van a 2008-as 23,8 százaléknak.

Az Eurostat módszertana szerint azt fenyegeti a szegénység, akinek havi jövedelme nem éri el az adott ország medián jövedelmének 60 százalékát, komoly gondot okoz a megfelelő életkörülmények biztosítása (például közüzemi számlák megfizetése, bizonyos tartós fogyasztási cikkek megvásárlása), vagy tartósan problémája van a munkakereséssel.

A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

hétfő 12 október 2015 - 13:48:39
Tényleg fillérekért dolgozunk Magyarországon!  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Gazdaság

dollarvege.jpgÉrdekes ábrát tett közzé a Twitteren a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) az egyes országok minimálbéréről vásárlóerő paritáson amerikai dollárban. A rossz hír, hogy a vizsgált 27 országból csak három helyen keresnek kevesebbet, mint Magyarországon, úgy tűnik, hogy számunkra a lengyel bérek is az álomkategóriába tartoznak.


A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

szerda 17 december 2014 - 11:21:53
Nyílt levél a parlamenti "elitnek"!  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Egyéb

adminlogo.pngNem vagyunk kommunisták, sem szocialisták, sem liberálisok, mi magyarok vagyunk, de nem vagyunk hülyék!
Mi gondolkodunk!
Tudják közülünk sokan nap mint nap megélik, amiről önök beszélnek, és amiről önöknek fogalma sincs, csak jártatják a szájukkat, sokan hülyeségeket beszélve.

Mert mi vagyunk azok, akik a rendszerváltás veszteseinek szoktak hívni, pedig soha nem voltunk MSZMP-sek, csak egy olyan cégnél dolgoztunk, amelyiket az önök politikai döntését követően, politikai okokból maguk, a rendszerváltását követő vadprivatizácóban felszámoltak és tömegével, 30.000.000 (30-ezresével) rúgtak ki bennünket kalákában, ebbe a kalákába beleértve az összes parlamenti pártot és az ún rendszerváltó pártokat is, majd folytatták az ámokfutásukat mind a mai napig.

Igen, mi vagyunk azok, akinek van több 10-éves munkatapasztalata, és gyakorlata.
Igen, mi vagyunkazok akiket a "versenyképes" csókos vállalkozások nem vettek fel soha, mert mindíg kicsúsztunk az általuk elvárt életkorból, mert ők mindíg a legfiatalabbat, lehetőleg 18-25 éveset, akarják felvenni 10-év munkatapasztalattal, mert őket meg lehet vezetni, bele lehet vinni akár a csalásba is, ha a cég érdeke azt kívánja, mert fiatal még és nem lát át az átverésen.

A kutyát sem, így önöket sem érdekelte, hogy mi van velünk, lesz@rták, hogy miből veszünk kenyeret, vagy miből tartjuk el a családjainkat!

Igen mi vagyunk azok, akinek nincs nyaralója Balin, és nem nyaral Puketten, Egyiptomban, de még Magyarországon sem!

Igen mi vagyunk azok, akik nem járnak az operabálra, hangversenyre, színházba, strandra, de még moziba sem, mert nincs rá pénzünk.

Igen mi vagyunk azok, akik nyáron a sóderbányákra járnak nyaralni, horgászni mert az ingyen van, mindaddig, ameddig le nem tiltja valamely parlamenti párthoz tartozó, csókos, helyi kiskirály, mert megvette a szomszéd tavat és ott fizetős strandot, vagy horgásztavat csinált.

Igen mi vagyunk azok, akiket nem tiltanak ki az Egyesült Államokból, mert nem jutunk el oda soha, és igen mi vagyunk azok, akik a saját településükről 20km-re sem jutunk el, mert nem tudjuk kifizetni a tömegközlekedést!

Igen mi vagyunk azok, akik a 30-ezer Ft-ba kerülő horgászjegyet nem tudjuk kiváltani, hogy legalább valami szórakozás legyen az életünkben.

Igen mi vagyunk azok, akik a tőlünk 15km-re levő munkaügyi központba kerékpárral megyünk, mert nincs pénzünk a tömegközlekedésre.

Igen én, mi vagyunk azok, akik éveken keresztül sokszor évekig munkanélküleik voltunk, és bizony az sem biztos, hogy lesz nyugdíjunk.

Igen mi vagyunk azok, akiknek zsíros kenyér jut ebédre, vagy még az sem, igen mi vagyunk azok, akik sokszor könyöradományként megkapják a szárazkenyeret a boltban.

Igen mi vagyunk azok, akik a csirke-, liba-, pulyka-farhátat, megveszik önök elől és megeszik az önök kutyái elől, mert ugye önök ezzel a kutyáikat etetik!

Igen mi vagyunk azok, akik elszegényedtek, miközben maguk a vadprivatizációból, az állami megrendelésekből (mutyikból) és az olajszőkítésből milliárdosok lettek!

És igen azok is mi vagyunk, akik számára 80-évre titkosítják az oljabizottsági és hasonló jelentéseket, nehogy véletlen megtudjuk, hogy kik voltak benne a mutyiban!

Igen mi voltunk azok, akik az 1990-es bankkonszolidációkat követően, az állami hiteleket, 3,5%, helyett 32%-os kamattal fizettük vissza, az önök áldásos döntései következtében és tevékenységének okán.
Igaz önök 20-év múlva már azt mondták, hogy törvényellenes volt az 1990-es években az OTP-sek 32%-os kamata, de senki nem fizette vissza a már befizetett jogtalanul behajtott kamatokat, arra önök még utalást sem tettek.

Igen mi vagyunk azok, akik közmunkán sz@rért húgyért dolgozunk, hordjuk az önök szemetét, amit önök erdőkben, játszótéren, parkokban szétdobálnak.

Igen mi vagyunk azok, akiknek "elprivatizálták" a libáit, és a teljes vagyonát, igen mi vagyunk azok, akik közül többen öngyilkosok lettek!

Igen mi vagyunk azok, akik a maguk bankmentő csomagjának károsultjai!
Igen mi vagyunk azok, akik a CHF alapú hitelt vettek fel és árverezik a lakásait, mert maguk nem voltak képesek normális törvényeket, hozni, vagy azokat betartatni!

Igen mi vagyunk azok, akik ezért nem bírják fizetni az önök által kötelezővé tett rezsijüket és ezért letiltják a közmunkabérből, vagy ráterhelik a házainkra.

Igen mi vagyunk azok, akik ingyenkonyhára járnak.

Nem azért, mert nem szeretünk dolgozni, hanem azért mert maguk nem teremtenek normális munkahelyeket, azok helyett, amiket százával, ezrével elprivatizáltak, önök nem csinálnak semmit, csak ülnek és néznek, mint a bírka ellés előtt.

Igen mi vagyunk azok, akik takarítják önök szétdobált, erdőbe bevitt szemete után a Dunapartot, a parkokat, játszótereket, erdőket, és azok is mi vagyunk, akik letakarítják a kutyaszart, amit maguk nem képesek a kutyáik után felszedni!

Igen mi vagyunk azok, akiket maguk legszívesebben kinyírnának, mert maguk szerint nem dolgozunk!

És igen mi vagyunk azok, akik virágot ültetnek a parkokba, iskolákba és játszóterekre.

Önök elmondják nekünk, hogy a cél a teljes foglalkoztatás, közmunkán, havi 50-ezerért!
Hát idefigyeljenek, azok akik ezt kitalálták!
Mi az összes vagyonát elkoboznánk annak aki ezt kitalálta, aztán betennénk egy panelba és a nyakára tennénk, még nem sok, de úgy egy 5-milliós tartozást, hogy fizesse, aztán jól elnézegetnénk, hogy hogy kínlódik a paraszt, hogy kibírja fizetni a rezsijét és enni tudjon adni a családjának, és még ráadásul törlessze a CHF-hitelét!
Külön azoknak, akik azt mondják, hogy ebből meg lehet élni, ha van egy kecskénk, mi adnánk egy kecskét plusszba, hogy lássák milyen jó emberek vagyunk. Kitehetné a panel teraszára legelni.
Aztán hátradőlve néznénk a szarházit, amikor kilakoltatják családostól, kecskéstől és mehet a híd alá!

Uraim elég volt az ámokfutásból!
Önök bebizonyították a 25-év alatt, hogy alkalmatlanok, mindenre, nem csak arra, hogy egy országot, vagy embereket vezessenek, hanem arra is, hogy önökre rábízzanak egy libát, egyet nem többet! Azt is elprivatizálnák, vagy elmutyiznák.

Elegünk volt magukból, takarodjanak a politikából mindörökre, vigyék a szándékosan önök által, a mi megtévesztésünkre létrehozott szatellit pártjaikat is, amelyeket a mi megtévesztésünkre hoztak létre, de vigyék a seggnyalóikat is, és vigyék az önök által létrehozott kamu civilszervezeteiket is!


Többen azt mondhatják erre, hogy sok a gyűlölet bennünk.
Hölgyeim és uraim, bennünk nem gyűlölet van, hanem harag!
Haragszunk magukra, mert így viselkednek velünk!

Haragszom magunkra, mert a 25-év alatt mindig megszavaztuk magukat, mert úgy gondoltuk, hogy hátha jobb lesz jövőre!
De önök nem változnak ugyanazok maradnak, milliárdosok akik, ha tele vannak pénzel és már elég lehetne még akkor is a pénzt hajszolják, mutyiznak és kizsákmányolnak embereket szegényeket, akik nem tudnak védekezni az önök ámokfutása ellen.

Na hölgyeim és uraim, akkor megbeszélhetjük, hogy mi történt a 25-éve elmút rendszerváltás óta velünk emberekkel!

ÉS IGEN MI A NÉPHEZ TARTOZUNK!
És önök, önök hová tartoznak?

Nemzeti Értékelvű Párt
© Minden jog fenntartva.

A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

kedd 02 december 2014 - 16:25:31
ÖREG HIBA, vagy szándékos kizsákmányolás? - Az Orbán kormány közmunkával akarja kiváltani a segélyezést, megoldani a teljes foglalkoztatást  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Közélet - Politika

enni.jpgSajnálattal olvassuk és látjuk, halljuk a közmédiában, hogy az Orbán kormány megszüntetné a segélyezést.
Aminek a megszüntetése lehetetlen.

Úgy tesznek, mintha az a havi 22.800-Ft olyan nagyon sok lenne.
Az emberektől pont emiatt vonnak munkavállalói és az ehhez kapcsolódó munkáltatói járulékokat, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnek, biztosítottként ne halljanak éhen és legyen ellátásuk.

A Fidesz kormány közmunkával akarja kiváltani a segélyezést
, megoldani a teljes foglalkoztatást, amit ők vívmánynak tartanak és úgy is kommunikálnak.

Hát nem az! Nem vívmány!


A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

kedd 28 október 2014 - 15:55:23
Néhány gondolat az internetadóról, mosószeradóról és az ilyen "kis" adók bevezetéséről és persze a demokráciáról  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Gazdaság

Levai_gyorgy.pngSajnos a tüntetést a szocialista kötődésű szatellit-szervezetek szervezték, akik magyarországi megítélése mélyponton van, az aktivisták is hozzájuk igen közel álló személyek és valószínűleg így próbálnak meg több szimpatizánst szerezni.
Gyakorlatilag a szocialisták (szoc-libek) saját szimpatizánsaikat hívták ki az utcára.
Gondolom azért azt tudja mindenki, hogy egyik napról a másikra egy újonnan  alakult szervezetnek nem lehet ilyen tömeg a háta mögött.

Nekünk a NÉP-nek sincs, pedig mi is pár éve már megalakultunk.
Talán érthető, hogy azért szervezték egyedül ők, mert minden más kisembereket képviselő párt el van nyomva, semmilyen támogatást nem kap, és így pl. tiltakozni sem tud, nemhogy tömegeket megmozgatni.

Ráadásul ezeknek a szervezeteknek a technikai feltételei is hiányoznak gondolok itt pl egy roppant egyszerű dologra a kihangosításra.

Enélkül pl. semmilyen megmozdulást nem lehet szervezni.

Másrészt az un. parlamenten kívüli pártok semmiféle médiafelületet nem kapnak, véleményük kifejtésére.

A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

kedd 21 október 2014 - 08:58:57
Gondolatok, kérdések az elmúlt 25-évről  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Közélet - Politika

Óceán átúszás Olvasgatva a különböző politikai erők írásait, tulajdonképpen nagy dilemma elé kerültem, talán nem is annyira dilemma, hanem elgondolkodtatam az itt vitatkozó tulajdonképpen akárhány mai, vagy éppen ha úgy tetszik 25-éve hatalmon volt, vagy levő parlamenti "elittel" és azok képviselőivel, ill. képviselőik mondandójával kapcsolatban.

A problémám a következő és ezzel kapcsolatban az alábbi kérdések merültek fel bennem: 
A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

szombat 20 szeptember 2014 - 08:55:38
Ennyi magyar dolgozik minimálbérért vagy kevesebbért  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Gazdaság

kenyer.jpegA 2012-es 1,263 millió után tavaly már 1,345 millióan szereztek minimálbér vagy az alatti munkaviszonyból származó bérjövedelmet - derül ki az adóhatóság legfrissebb összesítéséből.

2013-ban az összes adóbevalló (4,494 millió személy) 30 százaléka realizált a minimálbérnek megfelelő, vagy annál kisebb összegű munkaviszonyból származó jövedelmet; vagyis 1,345 millióan. A 2012-es adatok szerint akkor még a bevallók 28 százaléka, vagyis 1,263 millió ember vallott be legfeljebb minimálbéres jövedelmet a munkaviszonyából - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2013 adózási tapasztalatait összesítő dokumentumából.
A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


 

kedd 17 június 2014 - 19:37:57
Rosszabbul élünk, mint tíz éve  
Nemzeti Értékelvű Párt;  Kategoria: Gazdaság

vs.jpgMagyarországon a helyzet egyre rosszabb. A létminimum alatt a minimálbér, a közmunkásoknak járó ötvenezer forint pedig még a minimálbérhez viszonyítva is szörnyen alacsony, nemhogy a létminimumhoz képest. Ennyiből egyszerűen nem lehet megélni ma Magyarországon. Mára másfélszer annyi családnak okoz gondot az élelmiszer-vásárlás, mint 6 éve, a szociális kiadások pedig csak Görögországban csökkentek jobban az elmúlt években Európában, mint nálunk.


Ma másfél millió embert érint lakhatási szegénység, és több mint 4 millió ember élhet a létminimum alatt. A legszegényebbekhez, csaknem egymillió emberhez, akik fával, vagy szénnel fűtenek, még a rezsicsökkentés sem ért el. Mindezek alapján kijelenthetjük: Magyarországon mára csupán a privilegizált kevesek teljesítenek jobban. A társadalom legszegényebbjei, a legrászorultabbak számára a helyzet egyre rosszabb.

A cikk folytatása....
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE   Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Add to Google Reader or Homepage

Vissza a főoldalra


Oldal:       >>  
    Scroll Your News06 febr : 10:37

Bírósági Kötelezés!
[html]

...

[/html]  
Tovább ] 


01 nov : 13:19

Sumerok-akkádok, káldok, sémi-hámi rokonság, arámi nyelvi rokonság
[html]

Az egyik ilyen szándékosan terjesztett téveszme a zsidó-magyar rokonság.
Persze nem így ilyen direkten tálalják ezt, hanem burkoltan egymásra építve a mozaikokat.

Biztosan mindannyian hallottatok már két teóriáról az egyik a sumer-magyar rokonság, a másik ilyen teória pedig magyar nyelvünk arámi eredetűsége.
Ez talán az egyszerű ember számára jól hangzik, mert úgy gondolhatja, hogy mi magyarok valamelyik elismert ősi néphez tartozunk.
Ha valaki figyel és olvasott már egy kis őstörténetet az tisztában van vele, hogy mindkét állítás a magyar - zsidó rokonságra hivatott utalni és ezt kívánja bizonyítani.
Hogy kik is voltak azok a sumerok?

A sumerok két népcsoportból tevődtek össze (így ez sem igaz, mert ugyanarról a népcsoportról beszélünk, csak két különböző vallású népcsoportról), mégpedig a sémitákból és a hamitákból (sumer =sémi+hámi).
Kik is a sémiták ez a szó ma is ismert ez pedig a szemiták, igen ezek a zsidók.
Igaz, hogy ma nem használják ezt a kifejezést a zsidóságra, de az antiszemitizmust, mint kifejezést mindenki ismeri, hiszen sokszor mondják a magyarokra, hogy antiszemiták, ami tulajdonképpen antisémitát jelent, ennek jelentése pedig antizsidó ill. olyan ember, aki zsidóellenes.

Sokkal egyszerűbb a sumer másik népcsoportjának a hamitáknak a magyarázata mert ez a kifejezés pedig az arabokat jelenti, igen akiket ma úgy hívunk, hogy iszlamisták, vagy mohamedánok.

Igen így van a szemiták (zsidók) és a hamiták (arabok) genetikai rokonai egymásnak.
A magyarsághoz pedig nincsen közük.

A hunok, magyarok stb. pont az iszlám délről észak felé történő terjeszkedése miatt hagyta el ősi szállásterületeit és jött be végül a Kárpátmedencébe.

Most rátérnék a másik témára, a nyelvi részre is amellyel valakik szintén a magyar - zsidó rokonságot kívánják bebizonyítani. Ez pedig nem más, mint az, hogy több "kutató" (nagyon is idézőjelben) azt kezdte állítani és terjeszteni, hogy a magyar nyelv az ural-altáji nyelvcsalád helyett az arámi nyelvek közé tartozik.

Melyek is az arámi nyelvek? Az arámi (arám, arameus, korábban Káld, kaldeus) nyelv az afroázsiai nyelvcsalád sémi ágának nyugati (vagy északnyugati) alcsoportjába tartozó, egymással rokon sémi nyelvek összefoglaló neve.
Gondolom többek számára itt is már most nyilvánvalóvá vált, hogy miről van szó.
Igen, ismét ugyanoda lyukadtunk ki a sémit=szemita=zsidó vonalhoz.

Mondhatják a sémitákat=zsidókat korábbi elnevezésük szerint Káldokat ill kaldeusoknak, akkádoknak, nekünk magyaroknak biztosan nem lehetett közünk hozzájuk.
Mi pár ezer kilométerrel arrébb éltünk, ill. pár ezer kilométerrel arréb volt a hunok és magyarok szállásterülete.
Persze nem utulsó szempont az sem, hogy nálunk rovásírás alakult ki és nem a héber.
Azt hiszem ez nem is vitatható.
Feltételhető, hogyha a mi magyar nyelvünk az arámi nyelvhez tartozna, akkor nem a rovásírást, hanem a kirx-krax héber vagy arab írást használtuk volna és ma is azt használnánk.

Kérek mindenkit, aki szeret TV-t nézni és egyes műsorokban hall, vagy lát hasonló nézőpontú állításokat, az gondoljon itt ebben az írásban foglaltakra.
Sokakban joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor miért terjesztik ezeket a nyílvánvalóan hamis tanokat?
Én ezt mindenki saját fantáziájára bízom!

Az is egy érdekes kérdés, hogy miért indultak el pont most a hamiták (arabok, iszlamisták) a keresztény Európa felé?
A rokonaikról a sémitákról (zsidók) nem beszélek, mert ők már régóta részei az európai társadalmaknak.

Az egy másik kérdés, hogy mennyire magyar ill. mennyire magyar érzületű az az ember, aki a sumer=sémi(szemita=zsidó) rokonságot akarja bizonygatni, vagy éppen a hámi=arab=iszlám=mohamedán rokonságot, persze a mohamedán rokonságot tovább gondolva akár a török (türk) - magyar rokonságot is.
Hiszen ebben az esetben is ugyanarról beszélünk a türk-magyar rokonság esetében is hamár tudjuk, hogy a sémi-hámi genetikailag rokon.

Utóirat: Ezt az írást gondolatébresztőnek szántam, nincs bennem semmilyen hátsó szándék és nem szándékoztam senkit megsérteni. Elnézést kérek azért is, hogy én is belekontárkodtam a témába, mert én nem vagyok sem kutató, sem nyelvész, sem pedig történész.

 

Lévai György
[/html]  
Tovább ] 


19 okt : 10:58

"Az országnak harmada éhen gebed..."
[html]

Tavaly a lakosság több mint egyharmadát három uniós tagállamban – Romániában (40,2 százalék), Bulgáriában (40,1 százalék) és Görögországban (36,0 százalék) – fenyegette a szegénység vagy a kirekesztettség. Magyarországon 31,1 százalékra csökkent ez az arány a 2013-as 33,5 százalékról, de továbbra is felette áll a 2008-as 28,2 százaléknak.

A veszélyeztetettek aránya Csehországban (14,8 százalék), Svédországban (16,9 százalék), Hollandiában (17,1 százalék), Finnországban (17,3 százalék) és Dániában (17,8 százalék) volt a legalacsonyabb.

A 2008 és 2014 közötti időszakban 14 uniós tagállamban romlott a helyzet, a legnagyobb mértékben Görögországban (+7,9 százalékpont), Spanyolországban (+4,7 százalékpont), Cipruson (+4,1 százalékpont), Magyarországon (+2,9 százalékpont) és Olaszországban (+2,8 százalékpont). Ez idő alatt a legnagyobb javulást Lengyelország tudta felmutatni, ahol 5,8 százalékponttal, 30,5 százalékról 24,7 százalékra csökkent a szegénység vagy a társadalomból való kirekesztettség által fenyegetettek aránya. Lengyelországot Románia (-4,00 százalékpont) és Szlovákia (-2,2 százalékpont) követi.

A statisztika nem teljes. Nem szerepel a 2008-as adatsorban Horvátország, a 2014-esből pedig Horvátország mellett Észtország, Írország, Luxembourg és Nagy-Britannia is hiányzik.

Tavaly a teljes EU-ban a lakosok 17,2 százalékát fenyegette a jövedelmi elszegényedés, 8,9 százaléknál volt gond a megélhetés körülményeivel és 11,1 százalék nem tudott tartósan elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Magyarországon ezek a mutatók 14,6 százalékon, 23,9 százalékon és 12,2 százalékon álltak.

Forrás: MTI-információ

[/html]  
Tovább ] 


12 okt : 13:48

Tényleg fillérekért dolgozunk Magyarországon!
[html]

Az OECD adatai szerint Magyarországon vásárlóerő paritáson 2,58 dollár volt a nettó minimálbér óránként 2013-ban, ettől csak az észt, a chilei, a lett és a mexikói adat maradt el. Az utolsó helyen álló mexikói bérek mindössze egy dollárt értek el óránként. A több mint 720 forintos magyar minimális órabérrel 115 ezer forintos havi fizetés adódik heti 40 óra munkával és négy héttel számolva.
"vasarloero.jpg"A legjobban az ausztrál munkavállalók jártak, az OECD adatai szerint 9,54 dollár volt a minimális órabér a szigetországban, ami majdnem a négyszerese a magyarnak.
Vagyis egy ausztrál munkavállaló havonta legalább 1500 dollárt, több mint 420 ezer forintot keres.
Ettől csak egy hajszállal maradnak el a luxemburgi bérek a nemzetközi szervezet adatai szerint.

[/html]  
Tovább ]    

    Képgaléria
NEP/NEP
Kép letöltése Méret:526x474
NEP/NEP
Kép letöltése Méret:808x950
NEP/NEP
Kép letöltése Méret:1200x786
   

   

 

heic0503a.800.png

bevandorlok.png

Árpád

szoro_boldog.png

   

   

AKARSZ EGY AKTÍV HAZAFIAS CSAPAT TAGJA LENNI?
TARTS VELÜNK!

A TE SZAVAD IS SZÁMÍT! GYERE KÖZÉNK KÉPVISELŐJELÖLTNEK ÉS
VÁLASZD A VALÓDI ALTERNATÍVÁT JELENTŐ EGYETLEN CIVIL ALAPÍTÁSÚ HITELES MAGYAR PÁRTOT!
tiszta_szivvel3.jpg
A magyar emberek igazi képviselőit a parlamentbe!
Pártunk lehetőséget kíván biztosítani mindazoknak, akik valóban a magyar embereket kívánják és akarják képviselni és hazafias elveket vallanak.
Ezért mindazon embereket várjuk parlamenti jelöltjeink soraiba, akikben van annyi akarat, ambíció és rátermettség, hogy ezt vállalják és véghez is vigyék!
Itt a lehetőség!
Fogjunk össze az emberekért!
Jelentkezés önéletrajzzal: partelit@nep-part.hu
   

    Támogatás

Szereti a hazáját, egyetért a céljainkkal? Anyagilag is segíteni szeretné a nemzeti értékeket képviselő pártunkat a NÉP-et, ?

Ezt könnyen megteheti a paypal-on kersztül, ha fix 5§-os támogatást szeretne nyújtani:
 

--
Ha egy önáltal választott összeggel szeretne minket támogatni a paypal-on keresztül:

   

    Itt iratkozhat fel a hírleveleinkre

adminlogo.png

Itt íratkozhat fel a NÉP hírleveleire:

Adja meg email címét:


Itt íratkozhat fel az RSS híreinkre.
Kérjük adja meg email címét:

A Feliratkozás vagy Subscribe gomb megnyomásával hozzájárulok, hogy részemre és e-mail címre elektronikus hírlevelet ill. hirdetést küldjenek.

Nemzeti Értékelvű Párt | az új nemzeti párt a NÉP pártja

↑ Grab this Headline Animator

Powered by FeedBurner

   

    Google keresés
Google
   

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | A NÉP-párt adatai
© 2011 Nemzeti Értékelvű Párt | Minden jog fenntartva. All rights reserved.
Keresők
Link az oldalra
Link az oldalra
Banner

nep.gif

RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Oldal létrehozási idő: 0.1025 másodperc, 0.0073 lekérdezési idő.