Nep Rekl

szerda 17 december 2014

Posticon Nyílt levél a parlamenti "elitnek"!

Posted on 17 dec : 11:21 by admin Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

adminlogo.pngNem vagyunk kommunisták, sem szocialisták, sem liberálisok, mi magyarok vagyunk, de nem vagyunk hülyék!
Mi gondolkodunk!
Tudják közülünk sokan nap mint nap megélik, amiről önök beszélnek, és amiről önöknek fogalma sincs, csak jártatják a szájukkat, sokan hülyeségeket beszélve.

Mert mi vagyunk azok, akik a rendszerváltás veszteseinek szoktak hívni, pedig soha nem voltunk MSZMP-sek, csak egy olyan cégnél dolgoztunk, amelyiket az önök politikai döntését követően, politikai okokból maguk, a rendszerváltását követő vadprivatizácóban felszámoltak és tömegével, 30.000.000 (30-ezresével) rúgtak ki bennünket kalákában, ebbe a kalákába beleértve az összes parlamenti pártot és az ún rendszerváltó pártokat is, majd folytatták az ámokfutásukat mind a mai napig.

Igen, mi vagyunk azok, akinek van több 10-éves munkatapasztalata, és gyakorlata.
Igen, mi vagyunkazok akiket a "versenyképes" csókos vállalkozások nem vettek fel soha, mert mindíg kicsúsztunk az általuk elvárt életkorból, mert ők mindíg a legfiatalabbat, lehetőleg 18-25 éveset, akarják felvenni 10-év munkatapasztalattal, mert őket meg lehet vezetni, bele lehet vinni akár a csalásba is, ha a cég érdeke azt kívánja, mert fiatal még és nem lát át az átverésen.

A kutyát sem, így önöket sem érdekelte, hogy mi van velünk, lesz@rták, hogy miből veszünk kenyeret, vagy miből tartjuk el a családjainkat!

Igen mi vagyunk azok, akinek nincs nyaralója Balin, és nem nyaral Puketten, Egyiptomban, de még Magyarországon sem!

Igen mi vagyunk azok, akik nem járnak az operabálra, hangversenyre, színházba, strandra, de még moziba sem, mert nincs rá pénzünk.

Igen mi vagyunk azok, akik nyáron a sóderbányákra járnak nyaralni, horgászni mert az ingyen van, mindaddig, ameddig le nem tiltja valamely parlamenti párthoz tartozó, csókos, helyi kiskirály, mert megvette a szomszéd tavat és ott fizetős strandot, vagy horgásztavat csinált.

Igen mi vagyunk azok, akiket nem tiltanak ki az Egyesült Államokból, mert nem jutunk el oda soha, és igen mi vagyunk azok, akik a saját településükről 20km-re sem jutunk el, mert nem tudjuk kifizetni a tömegközlekedést!

Igen mi vagyunk azok, akik a 30-ezer Ft-ba kerülő horgászjegyet nem tudjuk kiváltani, hogy legalább valami szórakozás legyen az életünkben.

Igen mi vagyunk azok, akik a tőlünk 15km-re levő munkaügyi központba kerékpárral megyünk, mert nincs pénzünk a tömegközlekedésre.

Igen én, mi vagyunk azok, akik éveken keresztül sokszor évekig munkanélküleik voltunk, és bizony az sem biztos, hogy lesz nyugdíjunk.

Igen mi vagyunk azok, akiknek zsíros kenyér jut ebédre, vagy még az sem, igen mi vagyunk azok, akik sokszor könyöradományként megkapják a szárazkenyeret a boltban.

Igen mi vagyunk azok, akik a csirke-, liba-, pulyka-farhátat, megveszik önök elől és megeszik az önök kutyái elől, mert ugye önök ezzel a kutyáikat etetik!

Igen mi vagyunk azok, akik elszegényedtek, miközben maguk a vadprivatizációból, az állami megrendelésekből (mutyikból) és az olajszőkítésből milliárdosok lettek!

És igen azok is mi vagyunk, akik számára 80-évre titkosítják az oljabizottsági és hasonló jelentéseket, nehogy véletlen megtudjuk, hogy kik voltak benne a mutyiban!

Igen mi voltunk azok, akik az 1990-es bankkonszolidációkat követően, az állami hiteleket, 3,5%, helyett 32%-os kamattal fizettük vissza, az önök áldásos döntései következtében és tevékenységének okán.
Igaz önök 20-év múlva már azt mondták, hogy törvényellenes volt az 1990-es években az OTP-sek 32%-os kamata, de senki nem fizette vissza a már befizetett jogtalanul behajtott kamatokat, arra önök még utalást sem tettek.

Igen mi vagyunk azok, akik közmunkán sz@rért húgyért dolgozunk, hordjuk az önök szemetét, amit önök erdőkben, játszótéren, parkokban szétdobálnak.

Igen mi vagyunk azok, akiknek "elprivatizálták" a libáit, és a teljes vagyonát, igen mi vagyunk azok, akik közül többen öngyilkosok lettek!

Igen mi vagyunk azok, akik a maguk bankmentő csomagjának károsultjai!
Igen mi vagyunk azok, akik a CHF alapú hitelt vettek fel és árverezik a lakásait, mert maguk nem voltak képesek normális törvényeket, hozni, vagy azokat betartatni!

Igen mi vagyunk azok, akik ezért nem bírják fizetni az önök által kötelezővé tett rezsijüket és ezért letiltják a közmunkabérből, vagy ráterhelik a házainkra.

Igen mi vagyunk azok, akik ingyenkonyhára járnak.

Nem azért, mert nem szeretünk dolgozni, hanem azért mert maguk nem teremtenek normális munkahelyeket, azok helyett, amiket százával, ezrével elprivatizáltak, önök nem csinálnak semmit, csak ülnek és néznek, mint a bírka ellés előtt.

Igen mi vagyunk azok, akik takarítják önök szétdobált, erdőbe bevitt szemete után a Dunapartot, a parkokat, játszótereket, erdőket, és azok is mi vagyunk, akik letakarítják a kutyaszart, amit maguk nem képesek a kutyáik után felszedni!

Igen mi vagyunk azok, akiket maguk legszívesebben kinyírnának, mert maguk szerint nem dolgozunk!

És igen mi vagyunk azok, akik virágot ültetnek a parkokba, iskolákba és játszóterekre.

Önök elmondják nekünk, hogy a cél a teljes foglalkoztatás, közmunkán, havi 50-ezerért!
Hát idefigyeljenek, azok akik ezt kitalálták!
Mi az összes vagyonát elkoboznánk annak aki ezt kitalálta, aztán betennénk egy panelba és a nyakára tennénk, még nem sok, de úgy egy 5-milliós tartozást, hogy fizesse, aztán jól elnézegetnénk, hogy hogy kínlódik a paraszt, hogy kibírja fizetni a rezsijét és enni tudjon adni a családjának, és még ráadásul törlessze a CHF-hitelét!
Külön azoknak, akik azt mondják, hogy ebből meg lehet élni, ha van egy kecskénk, mi adnánk egy kecskét plusszba, hogy lássák milyen jó emberek vagyunk. Kitehetné a panel teraszára legelni.
Aztán hátradőlve néznénk a szarházit, amikor kilakoltatják családostól, kecskéstől és mehet a híd alá!

Uraim elég volt az ámokfutásból!
Önök bebizonyították a 25-év alatt, hogy alkalmatlanok, mindenre, nem csak arra, hogy egy országot, vagy embereket vezessenek, hanem arra is, hogy önökre rábízzanak egy libát, egyet nem többet! Azt is elprivatizálnák, vagy elmutyiznák.

Elegünk volt magukból, takarodjanak a politikából mindörökre, vigyék a szándékosan önök által, a mi megtévesztésünkre létrehozott szatellit pártjaikat is, amelyeket a mi megtévesztésünkre hoztak létre, de vigyék a seggnyalóikat is, és vigyék az önök által létrehozott kamu civilszervezeteiket is!


Többen azt mondhatják erre, hogy sok a gyűlölet bennünk.
Hölgyeim és uraim, bennünk nem gyűlölet van, hanem harag!
Haragszunk magukra, mert így viselkednek velünk!

Haragszom magunkra, mert a 25-év alatt mindig megszavaztuk magukat, mert úgy gondoltuk, hogy hátha jobb lesz jövőre!
De önök nem változnak ugyanazok maradnak, milliárdosok akik, ha tele vannak pénzel és már elég lehetne még akkor is a pénzt hajszolják, mutyiznak és kizsákmányolnak embereket szegényeket, akik nem tudnak védekezni az önök ámokfutása ellen.

Na hölgyeim és uraim, akkor megbeszélhetjük, hogy mi történt a 25-éve elmút rendszerváltás óta velünk emberekkel!

ÉS IGEN MI A NÉPHEZ TARTOZUNK!
És önök, önök hová tartoznak?

Nemzeti Értékelvű Párt
© Minden jog fenntartva.

Tovább... Comment(s):0
kedd 02 december 2014

Posticon ÖREG HIBA, vagy szándékos kizsákmányolás? - Az Orbán kormány közmunkával akarja kiváltani a segélyezést, megoldani a teljes foglalkoztatást

Posted on 02 dec : 16:25 by admin Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

enni.jpgSajnálattal olvassuk és látjuk, halljuk a közmédiában, hogy az Orbán kormány megszüntetné a segélyezést.
Aminek a megszüntetése lehetetlen.

Úgy tesznek, mintha az a havi 22.800-Ft olyan nagyon sok lenne.
Az emberektől pont emiatt vonnak munkavállalói és az ehhez kapcsolódó munkáltatói járulékokat, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnek, biztosítottként ne halljanak éhen és legyen ellátásuk.

A Fidesz kormány közmunkával akarja kiváltani a segélyezést
, megoldani a teljes foglalkoztatást, amit ők vívmánynak tartanak és úgy is kommunikálnak.

Hát nem az! Nem vívmány!


Tovább... Comment(s):0
kedd 28 október 2014

Posticon Néhány gondolat az internetadóról, mosószeradóról és az ilyen "kis" adók bevezetéséről és persze a demokráciáról

Posted on 28 okt : 15:55 by admin Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Levai_gyorgy.pngSajnos a tüntetést a szocialista kötődésű szatellit-szervezetek szervezték, akik magyarországi megítélése mélyponton van, az aktivisták is hozzájuk igen közel álló személyek és valószínűleg így próbálnak meg több szimpatizánst szerezni.
Gyakorlatilag a szocialisták (szoc-libek) saját szimpatizánsaikat hívták ki az utcára.
Gondolom azért azt tudja mindenki, hogy egyik napról a másikra egy újonnan  alakult szervezetnek nem lehet ilyen tömeg a háta mögött.

Nekünk a NÉP-nek sincs, pedig mi is pár éve már megalakultunk.
Talán érthető, hogy azért szervezték egyedül ők, mert minden más kisembereket képviselő párt el van nyomva, semmilyen támogatást nem kap, és így pl. tiltakozni sem tud, nemhogy tömegeket megmozgatni.

Ráadásul ezeknek a szervezeteknek a technikai feltételei is hiányoznak gondolok itt pl egy roppant egyszerű dologra a kihangosításra.

Enélkül pl. semmilyen megmozdulást nem lehet szervezni.

Másrészt az un. parlamenten kívüli pártok semmiféle médiafelületet nem kapnak, véleményük kifejtésére.

Tovább... Comment(s):0
kedd 21 október 2014

Posticon Gondolatok, kérdések az elmúlt 25-évről

Posted on 21 okt : 08:58 by admin Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Óceán átúszás Olvasgatva a különböző politikai erők írásait, tulajdonképpen nagy dilemma elé kerültem, talán nem is annyira dilemma, hanem elgondolkodtatam az itt vitatkozó tulajdonképpen akárhány mai, vagy éppen ha úgy tetszik 25-éve hatalmon volt, vagy levő parlamenti "elittel" és azok képviselőivel, ill. képviselőik mondandójával kapcsolatban.

A problémám a következő és ezzel kapcsolatban az alábbi kérdések merültek fel bennem: 

Tovább... Comment(s):0
szombat 20 szeptember 2014

Posticon Ennyi magyar dolgozik minimálbérért vagy kevesebbért

Posted on 20 szept : 08:55 by admin Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

kenyer.jpegA 2012-es 1,263 millió után tavaly már 1,345 millióan szereztek minimálbér vagy az alatti munkaviszonyból származó bérjövedelmet - derül ki az adóhatóság legfrissebb összesítéséből.

2013-ban az összes adóbevalló (4,494 millió személy) 30 százaléka realizált a minimálbérnek megfelelő, vagy annál kisebb összegű munkaviszonyból származó jövedelmet; vagyis 1,345 millióan. A 2012-es adatok szerint akkor még a bevallók 28 százaléka, vagyis 1,263 millió ember vallott be legfeljebb minimálbéres jövedelmet a munkaviszonyából - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2013 adózási tapasztalatait összesítő dokumentumából.

Tovább... Comment(s):0
kedd 17 június 2014

Posticon Rosszabbul élünk, mint tíz éve

Posted on 17 jún : 19:37 by admin Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

vs.jpgMagyarországon a helyzet egyre rosszabb. A létminimum alatt a minimálbér, a közmunkásoknak járó ötvenezer forint pedig még a minimálbérhez viszonyítva is szörnyen alacsony, nemhogy a létminimumhoz képest. Ennyiből egyszerűen nem lehet megélni ma Magyarországon. Mára másfélszer annyi családnak okoz gondot az élelmiszer-vásárlás, mint 6 éve, a szociális kiadások pedig csak Görögországban csökkentek jobban az elmúlt években Európában, mint nálunk.


Ma másfél millió embert érint lakhatási szegénység, és több mint 4 millió ember élhet a létminimum alatt. A legszegényebbekhez, csaknem egymillió emberhez, akik fával, vagy szénnel fűtenek, még a rezsicsökkentés sem ért el. Mindezek alapján kijelenthetjük: Magyarországon mára csupán a privilegizált kevesek teljesítenek jobban. A társadalom legszegényebbjei, a legrászorultabbak számára a helyzet egyre rosszabb.

Tovább... Comment(s):0
Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 

Hírkategóriák