Sumerok-akkádok, káldok, sémi-hámi rokonság, arámi nyelvi rokonság


 e107    01 nov : 13:19

A sumer-magyar rokonság, a másik ilyen teória pedig magyar nyelvünk arámi eredetűsége.

2358 X500 382694 1666867688813 1582393882 NElőrebocsátom, hogy én nem vagyok sem történész, sem pedig önjelölt magyarságkutató, csak egy gondolkodó magyar ember, aki elolvasott már ebben a témában jó pár forrást.

Tudjátok a probléma ott kezdődik, hogy mint minden szakmában, itt a magyar őstörténetünk kutatása kapcsán sok kontár és magát kutatónak kikiáltó ember van, akik talán jobban tennék, ha megmaradtak volna saját szakmájuknál.
Persze lehet, hogy abból nem tudtak megélni, vagy éppen a kutyát sem érdekelte szakmai tudásuk.

Aztán vannak olyan önjelölt kutatók is, akik idegen érdekeket szolgálva kutatják a magyar őstörténetet és publikálnak olyan dolgokat, amelyek közelében sem lehetnek a valósággal pusztán azért, hogy a rokonságunkat bizonyítsák különböző népcsoportokkal.

Ha ez még nem volna elég probléma, sajnos sok olyan kevés tárgyi és egyéb tudású ember van a magyarság között is, akik minden képtelenséget el is hisznek, vagy elfogadnak hitelesnek, ha benne van a "magyarok őstörténete" a "Szent Korona" vagy ezek kombinációja.A hír megtalálható itt: Nemzeti Értékelvű Párt | az új nemzeti párt a NÉP pártja
http://nep-part.hu/news.php?extend.46