Zaszlo Turulos
csütörtök 18 október 2018

Posticon Magyarországról 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a nyolcvanas évek óta - John Christensen:

Posted on 18 okt : 19:03 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

ChristensenSajnos hazánk az eredmények alapján a világon a 12. helyen áll a kirabolt országok között.
Sokkal korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt is megelőzzük, ezt egy nemzetközi jelentés állítja.
John Christensen, a Tax Justice Network igazgatója, közgazdász, korábban offshore bankár volt. 
Most 10 tényt sorol fel, mely bizonyítja Magyarország kirablását.

Tovább...

Posticon Sokkal több profit vándorol ki Nyugatra, mint amennyi uniós forrás érkezik Közép-Európába

Posted on 18 okt : 08:32 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

PikettyA magyarországi médiában jelentősebb „szakmai” vitát váltott ki Thomas Piketty francia (sztár)közgazdász cikke, amely a visegrádi országokat külföldi tulajdonú országoknak nevezte, ahonnan több pénz áramlik ki a nyugati cégeken keresztül, mint amennyi beruházás vagy uniós forrás érkezik.

A vita nem meglepő, hiszen Magyarországon áprilisban parlamenti választások lesznek, és Piketty épp a magyar kormányt minden fronton támadó brüsszeli technokraták és ellenzéki sajtó egyik méregfogát húzta ki azzal, hogy kiszámolta: Magyarországról több profit megy nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön.

Tovább...
csütörtök 22 június 2017

Posticon Szír falvakat telepítene Magyarországra (is) az Európai Parlament zöld frakciója – “Rá kell kényszeríteni a keleti országokat a migránsbefogadásra!”

Posted on 22 jún : 08:55 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Ska Keller 2Ska Keller (a képen) az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője elképesztő ötlettel állt elő kedden egy német lapban.

Keller korábban az EP-ben folytatott viták során is amellett állt ki, hogy nagyobb csoportnyi menekültet telepítsenek az unió keleti részére, például Magyarországra is. Kedden egy német lapnak adott interjújában ennél is továbbment.

 A zöld képviselő azt javasolta, hogy szír falvakat telepítsenek például Lettországba.

Tovább...
hétfő 01 május 2017

Posticon Az önvédelemhez való alapvető jog - főleg, ha a FIDESZ kormány befogadja a 14-18-év közötti iszlamistákat

Posted on 01 máj : 16:20 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

adminlogo.pngTöbben bíráltak minket a fegyvertartás liberalizálásának követelése miatt és többen azt mondták, hogy egymást fogjuk legyilkolni és öldöklés lenne belőle.

Hölgyek, Urak! Nem kell egyetlen iszlamista migránst sem beengedni!
A Nemzeti Értékelvű Párt , NÉP pártja határozottan ellenzi az iszlamista migránsok betelepítését!
 
Tekintettel azonban arra, hogy több hírportálon is megjelent, hogy a FIDESZ kormány fogadja a 14-18-év közötti iszlamistákat, mi rendkívül fontosnak tartjuk, a fegyvertartás liberalizálását és a magyar társadalom önvédelemhez való jogának maradéktalan biztosítását, különös tekintettel a bűnöző, terrorista iszlamista hordák erőszakos betelepítésére.

Tovább...
vasárnap 18 szeptember 2016

Posticon A magyar NÉP pártja NEMEL szavaz a 2016 október 02.-án tartandó népszavazáson a kötelező betelepítési kvótára és a kötelező érvényű iszlám áttelepítésre!

Posted on 18 szept : 12:55 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

csillagkod.jpg
A Nemzeti Értékelvű Párt a jövő nemzedékének, a jövő Magyarországának pártja!

A magyar NÉP pártja NEMEL szavaz a 2016 október 02.-án tartandó népszavazáson a kötelező betelepítési kvótára és a kötelező érvényű iszlám áttelepítésre!
A NÉP határozottan ellenzi a bárhonnan érkező iszlamista népcsoportok és rokonaik betelepítését Magyarországra és a határon túli magyar területekre!

Egyben a NÉP követeli, hogy az Európai Unióba annak vezetői által szándékosan importált bűnözői hordák és terror veszély miatt a magyar lakosság önvédelmi fegyverhez jutását korlátozás nélkül biztosítsa!

A NÉP felszólítja a magyar kormányt, hogy a magyar emberek bármikor és bárhol bekövetkező jogos önvédelemhez való jogát törvény által biztosítsa!

Követeli továbbá, hogy ugyanezen okból az Európai Unióban elfogadott vadászfegyverek tartására vonatkozó törvényeket vegye át, azaz bárki korlátozás nélkül vásárolhasson vadászfegyvert!

© Nemzeti Értékelvű Párt

Tovább...
vasárnap 01 november 2015

Posticon Sumerok-akkádok, káldok, sémi-hámi rokonság, arámi nyelvi rokonság

Posted on 01 nov : 13:19 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Turul20
Előrebocsátom, hogy én nem vagyok sem történész, sem pedig önjelölt magyarságkutató, csak egy gondolkodó magyar ember, aki elolvasott már ebben a témában jó pár forrást.

Tudjátok a probléma ott kezdődik, hogy mint minden szakmában, így a magyar őstörténetünk kutatása kapcsán is sok kontár és magát kutatónak kikiáltó ember van, akik talán jobban tennék, ha megmaradtak volna saját szakmájuknál.
Persze lehet, hogy abból nem tudtak megélni, vagy éppen a kutyát sem érdekelte szakmai tudásuk.
Aztán vannak olyan önjelölt kutatók is, akik idegen érdekeket szolgálva kutatják a magyar őstörténetet és pénzért publikálnak olyan dolgokat, amelyek közelében sem lehetnek a valóságnak pusztán azért, hogy a rokonságunkat bizonyítsák különböző népcsoportokkal.

Ha ez még nem volna elég probléma, sajnos sok olyan kevés tárgyi és egyéb tudású ember van a magyarság között is, akik minden képtelenséget el is hisznek, vagy elfogadnak hitelesnek, ha benne van a "magyarok őstörténete" a "Szent Korona" vagy ezek kombinációja.

Persze vannak és lesznek emberek, akik engem is lehülyéznek és lebutáznak majd ezen írásom kapcsán, de ez a tényeken, a lényegen és a valóságon nem változtat.

Tovább...
Ugrás az oldalra 1 2 3 4 5 6 7 

Hírkategóriák