péntek 07 szeptember 2012

Posticon NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT , a NÉP pártja !

Posted on 07 szept : 15:50 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

21d.jpgA Jobbik 2010 előtt létező  szakmai csapatából és a hazájuk iránt elkötelezett  nemzeti érzelmű emberekből megalakult új nemzeti erő: a NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT a NÉP pártja!

A Nemzeti Értékelvű Párt magyar nemzeti értékeken alapuló és nemzeti elveket való szellemiségében patrióta, gazdaságpolitikáját tekintve protekcionista elveket képviselő párt, amely emberi méltóságot tiszteletben tartó társadalom megvalósítására törekszik, melynek védett és támogatott alapsejtje a család.


A Nemzeti Értékelvű Párt a nemzet egészét kívánja képviselni.
A párt elsősorban az emberek széles rétegének az érdekeinek képviseletét kívánja politikai tevékenysége során előtérbe helyezni, ezért a párt összefogásra törekszik a vele hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló értékeket valló hazafias szervezetekkel.

A NÉP pártja úgy gondolja, hogy csak egységesen vagyunk képesek fellépni a mai magyar társadalmat érintő kizsákmányoló erőkkel szemben, és csak egységes fellépéssel és társadalmi összefogással állítható meg Magyarország további eladósodása, és kizsákmányolása.

A Nemzeti Értékelvű Párt céljai:
A magyar nemzet és a magyar haza szolgálata.
Mi a magyar NÉP pártja kívánunk lenni és feladatunknak érezzük, hogy azokat az embereket is képviseljük, akik számára az átlagos életszínvonal és normális megélhetés csak ábránd, akiknek a munkabére, nyugdíja csak a mindennapi megélhetésük fedezésére elég, a fogyasztói társadalom kihívásainak egyre kevésbé képesek megfelelni.
Jellemzően a „kisemberek”, a bérből és fizetésből élők, és a magyar vállalkozások, kereskedők és termelők érdekeit szem előtt tartva kíván politizálni, politikájával segítve ezen társadalmi réteg európai színvonalú felzárkózását.

Meggyőződésünk, hogy a magyar ember értelmes, dolgozni, boldogulni és fejlődni akar! Ehhez olyan állami képviseletre van szüksége, amely az embert szolgálja, amely a jogszabályokat és törvényeket úgy módosítja, ahogyan azt a mindenkori fejlődés és a társadalom érdeke megköveteli, de egyben az országban élő emberek számára stabilitást, biztonságot és védelmet nyújt!

Nekünk elegünk volt a 23-éve tartó ígérgetésekből a félrevezetésből, a vadprivatizációból, az emberek rabszolgasorban tartásából!
Meggyőződésünk, hogy a Magyarországon élő emberek  tisztességesen akarnak élni!
Normális európai béreket akarnak, normális megélhetést!
Normális, valódi értéket teremtő, termelő munkahelyeket!
Alanyi jogú és tisztességes nyugdíjat, valódi elszámoltatást,
Nem pedig egy tányér rizst ebédre, és végrehajtókat a nyakukba!

Aki tisztességes magyar embereket akar látni a parlamentben, tisztességes emberközpontú politizálást szeretne és ember központú, normális gazdaságpolitikát az támogassa a NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT-ot!

A NÉP pártja várja soraiba a vele hasonlóan gondolkodó embereket!


Nemzeti Értékelvű Párt

os.mti.hu

vasárnap 22 július 2012

Posticon Jó reggelt, egy éve kormányon vagytok, és már sokadszorra lesz miattatok magasabb a következő törlesztőrészletem.

Posted on 22 júl : 23:07 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Olvastam egy igen érdekes cikket az alábbi linken: Link, (dot) hu/velemeny/2011/09/09/a_legnagyobb_ellenzeki_part_a_fidesz/ Ezzel kapcsolatban néhány dolog jutott eszembe:

 

Kedves FIDESZ!


Eddig ez a harmadik ciklusa ennek a csapatnak a 21-év alatt.

Igazán nem mondhatják, hogy nem kaptak eddig esélyt. 

Most sem az a fontos nekik, hogy azokon az embereken segítsenek, akikről eddig már 80-bőrt lehúztak.


Minden egyes mozdulatukkal a gazdagokat támogatják, amióta a parlamentbe megjelentek.

Igaz, ezek a tények igazak minden parlamentben ülő erőre.

Az eddig eltelt 21-22-év alatt azon kívül, hogy megtömték családjuk, és csókosaik zsebeit semmivel nem foglalkoztak.

Az emberek megélhetésével, anyagi-emberi boldogulásukkal nem érdekelte őket, és ma sem érdekli.

Aztán mindenre a piac hatalma, és szabályozó rendszerét próbálták ráerőltetni, ami mérhetetlen butaságra vallott.

Felsorolhatnék itt sok dolgot a vadprivatizációtól, a cselédtörvénytől kezdve a banki károsultak csomagjaiig, azonban ezt a hely szűke miatt nem teszem.

Egy szónak is száz a vége, maguk is nagyban részt vettek abban, hogy az országot az ön szavaival élve "még jobban eltapossák" nincs itt szó arról, hogy a gazdaságot külföldről mozgatnák, hanem pusztán arról van szó, hogy a parlamenti erőknek egyetlen tevékenységre futotta, a zsebeik megtömésére, és persze az ország kiárusítására.

Ez olyannyira sikerült is nekik, hogy nem maradt az országnak a mai parlamenti elitet és csókosaikat kivéve, betevő falata sem.

Most meg azon siránkoznak, hogy a külföldi tőke irányítja az országot, meg, hogy vissza kell szerezni a szuverenitásunkat. 

Kérdezze már meg valaki önök közül Orbán Viktort, hogy mit értett ezalatt?

Hogy mit kell visszaszereznünk?

Tudtommal az alkotmány szerint Magyarország SZUVERÉN Köztársaság....

Ki foglalta el ezt az országot katonailag? 

Ha ez valóban így van, hogy Magyarország nem független (szuverén) állam, akkor nem kéne közölni a lakossággal, hogy kik szálltak meg bennünket, és melyek a megszálló erők?

A FIDESZnek ma és a többinek is egyetlen dologra futja most is, a választójogi törvény átalakítására....és úgy csinálnak, mintha az hű de mennyire fontos lenne az országnak.

Tudják mi lenne a fontos, újjáépíteni az országot, annak gazdaságát, munkahelyeket és nem pedig cselédmunkát teremteni...ez lenne a fontos!

Nem pedig az, hogy úgy alakítsák át a törvényeket, hogy csak ők maguk maradjanak a parlamentben.....teljhatalommal.

csütörtök 12 július 2012

Posticon Az EP felszólította Romániát Verespatak ügyben

Posted on 12 júl : 21:02 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

verespatak.jpgA romániai hatóságoknak minden körülményt mérlegelniük kell, mielőtt döntést hoznak a verespataki aranykitermelés beindításáról, és tiszteletben kell tartaniuk az EU valamennyi idevonatkozó irányelvét – áll abban a jelentésben, amelyet az Európai Parlament (EP) petíciós bizottsága csütörtökön fogadott el Brüsszelben a testület romániai tényfeltáró látogatásának eredményeiről.

A román hatóságoknak a petíciós bizottság szerint alaposan meg kell indokolniuk azt, ha áttérnek az arany korábbi, úgynevezett flotációs technológia segítségével történő kinyeréséről a cianid alapú kinyerésre – emelte ki Bagó Zoltán néppárti EP-képviselő az állásfoglalásból. Nyilatkozatában Bagó Zoltán úgy fogalmazott, hogy „határozott, meggyőző és Magyarország számára rendkívül kedvező" dokumentumot fogadott el az EP-testület.

Tovább...
szombat 30 június 2012

Posticon A Nemzeti Értékelvű Párt követelései

Posted on 30 jún : 15:04 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

16:15:46

2012-07-26

Összeállítottunk egy pár kisebb pontot Magyarország irányítására/jogrendszerére vonatkozó stratégiánkról, ami nem annyira lényeges, ha más pártok is átveszik, illetve kényelmetlen lenne lobogójukra tűzni, ezért eddig nem is tették meg (és valószínűen nem is fogják megtenni):

1. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam, annak kormánya és független bírósága ismerje el, hogy sérülnek a romák emberiségi jogai Magyarországon, és biztosítsa számukra a kivándorláshoz szükséges feltételeket, amennyiben lemondanak magyar állampolgárságukról!

2. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a politikusok által hivatali idejükben elkövetett törvény- és szabálysértések ne évüljenek el! Legyenek visszamenőlegesen büntethetőek!

3. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy mindennemű kárpótlást, kisebbségi önkormányzati finanszírozást és más etnikai alapokon nyugvó pénzbeli juttatásokat a magyar állam határozatlan időre függessze fel országunk anyagi helyzetére való tekintettel!

4. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy legyen elsődleges szempont a hazai nemzeti gazdaság védelme, és az azt alkotó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások élvezzenek törvényi védelmet, valamint nagyobb mértékű adókedvezményeket!

5. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a személyi jövedelemadó a társadalmi szolidaritás elve alapján normalizálódjon, többsávos adórendszer bevezetésével! Fizessenek a több adót a gazdagabbak!

6. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a mindenkori magyar kormány biztosítsa a tisztességes európai szintű bérezést a foglakoztatás minden területén!

7. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország köztársasági elnökének személyét népszavazás döntse el, és a népszavazáson bárki elindulhasson!

8. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország mindenkori kormánya az azt megelőző választási eredményeitől függetlenül rá két évre kötelezően megerősítő népszavazást írjon ki és tartson!
Amennyiben a kormánypárt a bizalmi szavazáson megbukik, úgy írjon ki új demokratikus választásokat!

9. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a hazánkban levő nemesfémek, vagy belőlük készült tárgyak (réz, ezüst, arany és ezek tetszőleges arányú vagy összetételű ötvözetei) külföldre ne legyenek szállíthatóak, sem ott értékesíthetőek!

10. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a hazánkban működő bankokat tisztességes működésre kötelezzék, ennek szigorú  törvényi feltételeit a magyar állam teremtse meg.

11. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam tiltsa be az uzsora kamat használatát a bankok és magánszemélyek esetében is, egyben a magyar állam maximalizálja és szabályozza a hitelkamatok mértékét.

12. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam vonja felelősségre mindazon bankokat és ezen bankok vezetőit, amelyek az ún. "devizahitelezéssel" hitel károsultaknak kárt okoztak. A törvényhozás hozzon olyan törvényeket, amely az ilyen jellegű tevékenységet a jövőben megtiltja és amely nevesítve is büntetni rendeli az ilyen jellegű tevékenységet
Ezen törvényi szabályozás pedig kategorikusan mondja ki, ill. rögzítse, hogy az így megkötött szerződések érvénytelenek minősülnek.


A Nemzeti Értékelvű Párt,
a NÉP pártjának elnöksége.

kedd 19 június 2012

Posticon Minden nemzeti gondolkodású embert szívesen látunk közöttünk!

Posted on 19 jún : 16:00 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

nep.pngA Nemzeti értékelvű Párt, a NÉP pártjában minden nemzeti gondolkodású embert szívesen látunk!

Sok emberrel vesszük fel a kapcsolatot, sajnos sokan nagyon bizalmatlanok, sokan megcsömörlöttek a politikától, mert átverte őket a Jobbik, FIDESZ, vagy más pártok.
Igyekszünk mindenkit meggyőzni, hogy a haza és a nemzet sorsa nem pillanatnyi fellángolás, vagy megcsömörlés kérdése, és a hazafiaknak akkor is tenni kell a dolgukat, ha kiábrándultak egy pártból, vagy mozgalomból! 

Ma ott tartunk, hogy mi hazafiak nem engedhetjük meg magunknak, hogy hátradőljünk, mert a haza és nemzetünk sorsa nem tűr halasztást!

Nem azt mondom, hogy már holnap bekövetkezhet a katasztrófa, hanem azt, hogy bármikor a jövőben!

Lehet nem holnap, vagy holnapután, lehet, hogy 10-év múlva.....

(Mindenki tudja, ismeri a mostani helyzetet, azt nem szeretném itt egy hozzászólás kapcsán ecsetelni.) 

Mindenki tudja, érzi és látja, hogy kevés az idő!
Kérünk benneteket ne csüggedjetek el!  

A magyar nemzet romokban, a magyar emberek elszegényedve, morálisan nagyon megtépázva, ellehetetlenítve, fogyóban, történelmünk meghamisítva, és folyamatos hamisítás alatt!

Ha össze kéne hasonlítani az előző korok eseményeivel a tatár dúlás sétagalopp volt ahhoz képest, amit ma átél és megtapasztal a magyar nemzet.

Ezt a háborút nem fegyverrel vívják, hanem pénzel, hatalommal, morálisan és intellektuálisan!

Nekünk hazafiaknak az a feladatunk, hogy a magyar nemzetet, a magyar hazát megmentsük, hogy az fennmaradjon az utánunk következőknek!

Tartozunk ezzel őseinknek, unokáinknak és a jövő MAGYAR NEMZEDÉKÉNEK!

Történelmünk során, a magyarságnak mindig sikerült talpra állnia az idegen, minket megszálló hatalmak rombolása és dúlásai után! 

Nem akarom most felsorolni, most és itt ezeket a hatalmakat, aki ismeri a történelmünket az pontosan tudja miről beszélek.

Mi bízunk benne, hogy ez most is sikerülni fog! Lévai György a NÉP elnöke

Bízunk abban, hogy a magyarság képes a valódi összefogásra és rabláncainak elszaggatására ebben a pénzhatalmi morális, intellektuális háborúban!

Ehhez kérjük a ti, magyarok, az itt élő magyar ajkú népek őseink, Istenünk és Boldogasszony Anyánk segítségét!

 

Lévai György

Nemzeti Értékelvű Párt,

a NÉP pártja. 


hétfő 28 május 2012

Posticon Az IMF jogai Magyarországon

Posted on 28 máj : 09:38 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

IMFEgy igen érdekes olvasmány az IMF-nek biztosított jogokról Magyarországon!

Érdekes, hogy erről az összes parlamenti párt hallgat!
Az állítólag "nagy hazafiak" is a szatellit szervezeteikkel és mentőpártjaikkal együtt!

Vajon miért?


"Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján, az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).


A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól. Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele.


Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.
A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek, az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.


A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármilyen nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.


A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;


A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."

A rendelet itt teljes terjedelmében olvasható: Link,

Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 

Hírkategóriák