kedd 08 május 2012

Posticon Az ERSTE bank elismerte, hogy semmisek a szerződései...

Posted on 08 máj : 21:24 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Természetesen ne gondoljuk, hogy az ERSTE bank közleményt adott ki vagy  hirdetmény útján tájékoztatta ügyfeleit szerződésük semmisségéről.

Az elmúlt egy hétben, több panaszos kapott olyan válaszlevelet az ERSTE banktól, amiben  a bank a következőt közli:

"Tájékoztatjuk, hogy az árfolyamrés, mint fogalom pénzügyileg nem értelmezhető."

Ezen kijelentésével a bank, szándéka ellenére azt is közölte az adósokkal, hogy a hitelintézetekről szóló 1996. évi CXII. törvény , közismertebb nevén Hpt. A Hpt. 213. § értelmében a 2010.06.10.-e előtt megkötött deviza és deviza elszámolású szerződései semmisnek minősülnek.

"213. § (1) Semmis az a fogyasztási, lakossági kölcsönszerződés, amelyik nem tartalmazza

c) a szerződéssel kapcsolatos összes költséget, ideértve a kamatokat, járulékokat, valamint ezek éves, százalékban kifejezett értékét,"

Semmisek a szerződések ,mert a bank kijelentette, hogy az árfolyamrés nem értelmezhető pénzügyi fogalom, ezért nyilvánvaló, hogy a szerződések nem tartalmazhatják az árfolyamrést ,mint költséget.

Előző árfolyamrésről szóló cikkünkben már kifejtettük, hogy a PSZAF honlapján a Tudástár menüpontban, a mai napig megtalálható egy 2005-ben az Elemzési és kutatási főosztály által kiadott elemzés, amely a következő megállapítást tartalmazza:

"A deviza hitelezés során felmerülő speciális költségek közül a THM mutató csak azokat a költségeket veheti számításba, amelyek biztosan felmerülnek, mint például

a deviza-vételi és deviza-eladási árfolyam közötti különbséget (árfolyamrés),

.

Ezt a költséget a teljes hiteldíj mutatónak (THM) tartalmaznia kell.

Tovább...
szombat 14 április 2012

Posticon Lecserélhetik Vonát - megy a levesbe?

Posted on 14 ápr : 20:02 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Vélemény:
A jobbikot irányító háttérhatalom számára két forgatókönyv lehetséges:

1) Erre a hírre a maradék jobbikosok és azok a hazafias szervezetek, amelyek valamennyire még mindig szimpatizálnak a jobbikkal,
ismét összeállnak, és így a nemzetieket ismét megvezetve sikerül újra egy pár százalékot elérni, és mandátumhoz jutni,
ezzel kifogva a szelet mindenki más vitorlájából.

2) A jobbik egyszerűen a darabjaira hullik, és a belső hatalmi harcokban megsemmisíti önmagát.

A jobbikot irányító háttérhatalom és a végkifejlet szempontjából mindegy, hogy melyik forgatókönyv valósul meg.
A gazdasági háttérhatalomnak az a fontos, hogy a 2014-es választáson a nemzeti oldalt vagy ő irányítsa,
vagy szűnjön meg, mint politikailag számottevő erő.
Ha ismét nyerne a jobbik, akkor nyertek a hatalmak a végső széthullásig még négy évet.
Ha nem szerez mandátumot a jobbik, akkor a párt széthullik.
Ebben az esetben viszont nem biztos, hogy egy másik nemzeti erő kellő vagy számottevő súllyal bejuthat,
mert a szavazatok elaprózódnak az induló pártok közöt.
A hatalom számára mindenképpen pozitív a mérleg, és a végkifejlet is.

Valószínűleg az igazi okok itt keresendőek!

vona gabor
Vona Gábor

Vonát lecserélik, Szegedi Csanád az élre tör a Jobbikban? - Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke venné át a párt irányítását az idén esedékes tisztújítást követően, informálta a Hetek című újságot egy a Jobbik belső életére rálátással bíró, névtelenséget kérő forrás.


Szegedi_Csanad.jpg
Szegedi Csanád
A Jobbik tisztújító kongresszusára az utóbbi években jellemzően nyáron került sor, ám az informátor szerint idén ez másképp lesz: a párt irányítói szeptember–októberre tolnák ki a dátumot, hogy legyen idő bizonyos belső feszültségek elrendezésére. A Jobbikban ugyanis törésvonal húzódik a mérsékeltebb, „szakmai politizálást” támogatók és a további radikalizálódást szorgalmazó politikusok között - írta a Népszabadság.

A radikális vonaltól is jobbra álló Toroczkai László jobbikos önkormányzati képviselő korábban saját lapjában azt írta,„tűzzel-vassal irtani kell az úgynevezett szakpolitikusokat”, míg Balczó Zoltán alelnök többször is megpróbálta elhatárolni a pártot a párthoz kötődő radikális vagy akár neonáci szervezetektől.

A párt radikális szárnyához sorolják Szegedi Csanád alelnököt is. Az informátor szerint az ő elnökké választását egyszersmind Vona Gábor lecserélését támogatja a Jobbikot ténylegesen irányító Szabó Gábor pártigazgató és Novák Előd alelnök is. Szegedi Csanád arra a kérdésre, elindul-e az elnöki posztért, először azt mondta a Heteknek, hogy „még nem aktuális a kérdés.” Ezt követően Szegedi Csanád újra jelentkezett a lapnál, és első nyilatkozatának pontosítását kérte: nem kíván indulni a párt elnökségéért.
Irja a 168óra 

Kapcsolódó cikkek: Jövőn.info   Bendegúz Hírek 
 

péntek 13 április 2012

Posticon Nemzeti összefogást a jobbikkal?

Posted on 13 ápr : 19:37 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

nep.pngMi, a Nemzeti Értékelvű Párt - és elnöke, Lévai György - különböző közösségi portálokon (pl. facebook, stb.) mostanában bírálatokat kaptott (és sok szidalmazást, ill. nyomdafestéket nem tűrő rágalmazásokat) jobbikosok részéről.

 Kifogásolják, hogy bíráljuk őket (no nem ilyen finoman fogalmaztak), és mi ezért hogyan képzeljük velük az összefogást....
Most azt állítják, hogy össze kellene fognunk, mert nyakunkon vannak a 2014-es választások.

Ezzel kapcsolatban természetesen van néhány érthetetlen dolog számunkra:
Hogyan képzelheti az összefogást a jobbik párt, vagy akár a képviselőik, amikor ők éveken keresztül folyamatosan (és természetesen a mai napon is) rágalmaztak, és sarat dobálnak minden nemzeti erőre, avagy ha tetszik mindenkire, vagy egy másik nemzeti erőt képviselő emberre, így természetesen ránk is.

Az is természetes, hogy saját pártjukból mára minden rendes hazafit eltávolítottak, különféle módszerekkel ellehetetlenítettek, vagy elvették a kedvét a politizálástól. Persze, a jobbik viszont közelében sincs annak, amit tőlünk nyugatabbra úgy neveznek, hogy politika - ugyanis a jobbik sohasem épített az építő jellegű kommunikációra, a politikához pedig jó kommunikáció és konstruktivizmus kell, és politikája - felénk és más pártok felé nézve is - kimerült mások lejáratásában, a pocskondiázásában, stb....

Mára a Jobbikban csak a politikailag és gondolataiban is igénytelenebbje maradt, akiknek tudása, intelligenciája és értelmi színvonala vélhetően eléggé alacsony. Megkockáztatom, sokan még az egyszerű és logikus gondolkodásra is képtelenek, mert egyszerűen képtelenek az ok és okozati összefüggések felismerésére, továbbá nem keresik a miérteket, nemhogy a miértekre a válaszokat.
Azért is tartanak ma ott, ahol tartanak tagságuk számának tekintetében.
Azonban ne feledkezzünk meg a pártjukban található azon kevés emberről, akik akár képesek is lehetnének ezeket a visszásságokat belülről is megváltoztatni, ám őket a belső politikai szinteren mesterségesen alacsonyan tartják.
Mindezt természetesen okkal teszik.....
Ezen embereknek természetesen fájdalmas lesz az ébredés, de erről nem mi tehetünk majd. 

Ráadásul, mi egyre inkább úgy látjuk, hogy a jobbik pártja nem véletlenül, hanem szándékosan téveszti az irányt, és vele együtt a célt, és ez a politikai ócsárolás mára már sorozatosan megszokottá vált minden nemzeti erő felé, amelyik nem a jobbik.

A jobbik inkább támad neki egy vele úgymond "hasonlóan gondolkodó" nemzeti erőnek, mint a kizsákmányoló hatalomnak;
gondolok itt olyan úgymond "hasnolóan gondolkodó" nemzeti politikai erőre, mint amilyenek mi is vagyunk, bár természetesen mi már tudjuk, hogy a jobbik célja nem nemzeti erőnek lenni, hanem csak annak állítani be magát - politikai előnyt szerezve ezzel saját maguknak, és azoknak a nemzetközi érdekeknek, akik mögöttük állnak.  

Persze tudjuk, hogy ez sem véletlen, mert így rendelték meg  a jobbiktól a hatalmak - hiszen ezért hozták létre azt a pártot, ami ma úgy hívunk, hogy jobbik. Pedig ki kell mondanunk, hogy a jobbik nem a jobbik, hanem a "rosszabbik" - bár ide egy sz-betűs szó illene igazán - mivel olyan dolgok történtek a háza táján, amelyek talán még az mszp-ben sem....

Azonban természetesen szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy olyan, magát érdekből nemzetinek tartó "erővel"  nem kívánunk összefogni. Azok, akik szándékosan eltávolítják vagy eltávolíttatják tagjaik közül a hazafiakat, alaptalanul rágalmazzák és megpróbálják lejáratni más hazafias erők képviselőit, egyszerűen nem érdemlik meg az összefogást.

Kétségünk sincs affelől, hogy a jobbikot a mai napon is fémjelző, bármilyen beosztású vezetője vagy vezetői rétege képes ne lenne önös céljai elérése érdekében - bármely célból - a saját embereinek feláldozására és lejáratására. Ugye pontosan ez történt számos esetben, amikor a belső érdek ezt kívánta - erre kiváló példa K. Robi lemondatása a kuruczinfón keresztül, vagy gondolhatnék itt Dósára vagy Ináncsira is, és sajnos itt meg kell emlékezzünk Eszes Tamásról is.
Mindannyian tudjuk, miről szólnak a fenti sorok. 

A jobbiknak és annak felső vezetésének soha nem voltak szentek a saját emberei, azokért soha nem álltak ki, azonban értük felelősséget soha nem vállaltak, és megnyugtathatunk mindenkit, hogy várhatóan soha nem is fognak kiállni senkiért, és semmiért, csak és kizárólag egymásért, és a saját érdekeikért. Így történt ez Gyöngyösön, Gyálon, Hajdúsámonban, Kiskunlacházán, stb. - itt mindenki behelyettesítheti a sajátját, ill. amiről tud.

Ha érdekeik úgy kívánták, vagy valakik veszélyeztették a vezetőik pozícióját, vagy azok érdekeit, akkor ők maguk próbálták lejáratni saját embereiket, vagy direktben, vagy áttételesen. Sok hazafi távozott emiatt, ill. ilyen okból és módon a jobbikból.

Hozhatnánk fel egy csomó példát, de minden megtalálható az interneten, így külön azt nem sorolnánk fel.

Mindezzel kapcsolatban tulajdonképpen csak egy kérdésünk van, amit mindenki számára fel szeretnék tenni - tehát a kérdés:

Önök szerint hogyan állhat ki a Jobbik (párt, vagy annak vezetése, vagy ami tetszik) a magyarság és a magyarok érdekeiért, amikor még a saját embereiért sem áll(t) ki?

(Természetesen magában minden ember tudja a választ, még csak jobb oldalinak sem kellene lenni hozzá.)


- Nemzeti Értékelvű Párt

szombat 31 március 2012

Posticon Az év lebőgése a 22.800 forint foglalkoztatást segítő támogatás és a bűvös 47 ezer forint

Posted on 31 márc : 19:15 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

 nep.pngA Nemezti Értékelvű Párt elfogadhatatlannak tartja a foglalkoztatást helyettesítő támogatás 22.800 Ft és a Strart programban szereplő 47.000 forintos bér mértékét!

A Nemezti Értékelvű Párt felszólítja az arra illetékeseket, hogy a Magyarországon élő állampolgároknak biztosítsa a tisztességes megélhetést, a normális munkabért és az emberhez méltó életkörülményeket!

Az alábbiakban szereplő táblázatokból az is kiderül, hogy mennyiből lehet minimálisan ma Magyarországon eltengődni.
Önök 22 éve, a rendszerváltás óta ezt egyszer sem voltak hajlandóak biztosítani az országban élő emberekenek.

Ennyire fontos csak önöknek a Magyarországon élő emberek sorsa és megélhetése?
Ez uraim az önök szégyene és gyalázata! 
Ahogyan az önök nyilatkozatai is azok!
Látszik, hogy önök nincsenek tisztában az itt élő (mit élő?! Tengődő!!!) emberek életkörülményeivel, sőtt azzal sem, hogy maga az "élet" fentartása mennyibe kerül.
Az, hogy önök semmibe veszik saját statisztikájuk adatait, az is sok mindent elárul.

Jöjjenek az tények és az önök médiájjában megjelent nyilatkozatok, ezek is kellően minősítik a hozzászólókat:
"
„Miután például a 28 ezer 500 forintos, munkanélküliség esetén járó járandóság helyett – ami most csökkent – 47 ezer forintos tényleges bért kap majd a Start munkaprogramban részt vevő 205 ezer ember, ez kifejezetten a szerény, de biztonságos megélhetés felé vezeti azokat, akik korábban 28 ezer 500-ból, rejtélyes módon, de meg tudtak élni" –mondta Matolcsy György a költségvetési bizottság meghallgatásán, 2012.január 27-én.

Kicsit késóbb újból téma lett a dologból, hogy most akkor meg lehet-e élni 47 ezer forintból, vagy sem, Matolcsy György szerint majdnem, Zsiga Marcell szerint igen, meg lehet, Pintér Sándor szerint csak akkor, ha van kecskéje az embernek, Lázár János szerint meg egyértelmű, hogy nem lehet megélni ennyiből.

Az EU mindezek után közel 150 milliárd forintos büntetést helyezett kilátásba, ha tovább növeli Magyarország a költségvetési hiányt, ez pont 3,2 milliószor 47 ezer forint

NÉP

A Matolcsy Györgyre zúduló kritikaáradat miatt több kormánypárti képviselő is magyarázkodni kényszerült, amiből talán a legrosszabbul Zsiga Marcell jött ki .

Ő az RTL Klub Híradójában is szerepelt a 47 ezres történettel, miszerint ebből az összegből igenis meg lehet élni. A mundér becsületét – az eddig is a Parlamentben a nemzetgazdasági miniszter helyett védő államtitkára – Cséfalvay Zoltán mentette meg. 
A pontos Matolcsy idézetettel reagált Gúr Nándor szocialista képviselő akciójára. A honatya 47 ezer forintot gyűjtött össze az éhségmenetben résztvevőktől a nemzetgazdasági miniszternek.

nép

Valóban máshogy hangzik a szerény, de biztonságos megélhetés, de ezt továbbra is nehezen tudjuk elképzelni 47 ezer forintból.

A Központi Stasztikai Hivatal számítása alapján, 2010-ben egy aktív korú egyedülálló létminimuma 78 ezer 736 forint volt. 
A KSH definíciója alapján, ez olyan küszöbérték, ami a társadalmilag még elfogadható szükségletkielégítési szint kifejezője." 
Így biztosítva a folyamatos életvitellel kapcsolatos alapvető szükségletek szerény kielégítését. 

A KSH becslései alapján, ennél alacsonyabb jövedelemből élt a lakosság 37(!) százaléka. 
"

Kérem olvassák el az utolsó sort mégyegyszer!
3,5 millió ember él ma Magyarországon a létminimum alatt! 

Ezt tették önök Magyarországgal a kormányzásuk 22 éve alatt! 

Ez, "kedves" parlamenti politikai "elit" az önök működésének az eredménye, összegzése, és munkásságuk mutatója !!

csütörtök 01 március 2012

Posticon Nyílt levél a Jobbik vezetésének!

Posted on 01 márc : 18:19 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

 Tisztelt, vagy egyre kevésbé tisztelt Jobbikos vezetők! 

muranyizaszloteget.jpgKöztudott, hogy önök minden kommunikációjukban azt hírdetik, hogy ki kell lépni az Európai Unióból, erről szólt Vona Gábor és Morvai Krisztina több fórumon is, és a médiákban is elhangzott nyilatkozataik is erről szólnak.

Önök a "mega" rendezvényükön nagy csinnadrattával még az Euróapi Uniós zászlót is elégették!


A minap arról kaptunk értesítést, hogy az önök OVB delegáltja leszavazta az Európai Unióból való kilépésre vonatkozó aláíróívek hitelesítését.


"Amint a  videón láthatjátok, hallhatjátok, itt nem jogi, hanem politikai döntés történt.

Végtelenül sajnálatos, hogy idáig jutottunk. Nem az a baj, hogy jogilag érvelni képtelen emberek állnak le vitázni, hanem az, hogy nem is értik, amiről beszélnek.

 

És még egy dolog sajnálatos: az OVB egyhangúan határozott az elutasításról.
Van egy párt Magyarországon, amelyik EU-ellenesnek, radikálisnak mondja magát. Ez a Jobbik.

Ma egyértelművé vált: egy dolog beszélni a magyar érdekek védelméről, és egy egészen más dolog tenni is érte.

A Jobbik csak beszélni tud, tenni nem!

Persze, ez nem váratlan, mert a pártrendszer természetes következménye.

Olvass tovább: Link,


Azért is állunk értetlenül és csalódottan a Jobbik hazafiasnak egyáltalán nem nevezhető tettei és tevékenysége előtt, mert ezek szöges ellentétben állnak az Európai Unió megítélésével kapcsolatban.
Egy dolog populizmus miatt zászlót égetni, mert ez aktuálisan a "jól hangzik" "radikális" politika része - és egy teljesen más dolog tenni is az ellen, ami ellen beszélünk.
Persze jól tudjuk azt is, hogy jobbikos képviselők ott ülnek az Európai Unió parlamentjének padsoraiban.

Önmagában csak ezért is furcsáljuk a Jobbik tevékenységét, mert önök a saját munkehelyének, "kenyéradó gazdáinak" zászlaját égetik el, beszélnek ellene - amikor köztudott, hogy önök közül többen onnan kapják a pénzüket.
Szorgalmasan be is lépkednek különböző, európainak kikiáltott pártokba, mint pl. Morvai Krisztina esetében is történt. Igaz, hogy az is egy kicsit bal horogra sikeredett, mert "véletlenül" Jan Slota és Sesej vajda is oda lépett be, róluk pedig köztudott, hogy magyargyűlölők.
Az is igaz, hogy "nagy tagadások" közepette Morvai Krisztina kilépett onnan. 
Már önmagában az is furcsa, hogy miért kellett neki kilépni onnan, ha a tagja sem volt annak a pártformációnak?

Több kérdés is felmerült bennünk ezzel az újabb üggyel kapcsolatban, amit megosztanék önökkel:
a Jobbik látszólagos E.U. ellenessége és Magyarország Európai Unióból való kilépést látszólagosan legjobban szorgalmazók kapcsán, ill. azok fő szószólóival, vagy legalábbis ennek a színháznak a rendezőivel, ill. azzal az oldallal, amit  önök előszeretettel saját maguknak vindikálva "magyar nemzeti oldalnak" neveznek, természetesen ezt a "MANO" jelzőt csak és kizárólag a Jobbikra értve.


Az önök pártja, a Jobbik tulajdonképpen mit akar, vagy mit szeretne csinálni az Európai Unióban?
Az már mindenki számára világossá vált, hogy onnan kilépni nem akarnak, zászlóégetés ide, vagy oda...

Mikor jön el az az idő, amikor önök nyílt lapokkal kezdenek el játszani, és nem csak a saját szavazóikat és az embereiket vezetik félre a kommunikációjukkal?
Persze tudjuk, hogy önök mindent felvállalnak, ami önöknek "jól hangzik", és éppen segít politikai mélypontjukon, amely talán egy fél százalékot lendíthet a megítélésükön - igaz az önök számára nincs tartalom mögötte, önöknek csak a hangzás a lényeg.

Miért van az, hogy a jobbik ugyanúgy kettős játékot üz, és kettős mércét alkalmaz szinte mindenben, úgy az Európai Unióra vonatkozóan, mint a többi hazafias szervezettel szemben, mint az önök állítólagos liberális ellenfelei?
A Jobbik sem különb náluk, vagy még talán náluk is rosszabb, ki tudja....
Miért van az, hogy a prominenseik másról beszélnek a médiában, és mást tesznek a gyakorlatban, és teljesen mást képviselnek?

A mostani példa is ennek a kettős játéknak a tiszteletreméltó bizonyítéka.
Elégetik az E.U.-s zászlót, és sorozatosan kampányolnak az E.U.-ból való kilépés mellett, majd valaki bead egy sor aláírásgyűjtő ívet az Európai Unióból való kilépésre vonatkozóan, és önök azt természetesen leszavazzák az OVB-ben.
Tudják az a furcsa az egészben, hogy az önök jobbikos OVB tagja akár tartózkodhatott is volna, vagy nemmel is szavazhatott volna, akkor is leszavazta volna az OVB; ergo nem volt szükség az önök jobbikos OVB tagjának a támogató szavazatára. Talán még a tartózkodásra is lusta volt, vagy nem egyeztetett netán a vezetéssel?
Talán túl hirtelen kellett dönteni, és ez lett az eredmény?
Nevetséges - kutyakomédia, de azokból is az a fajta, amelyben sakálok és hiénák tépik szét az embert.
Először nem tudtuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk magukon, de végülis egyszerre mindkettő mellett döntöttünk - azonban nem a nevetéstől sírunk, hanem a sírástól nevetünk.

Ezek után már csak egy kérdés maradt:

Kit vagy mit képvisel egyáltalán a Jobbik?

kedd 22 november 2011

Posticon A Jobbik újabb sötét, mérhetetlen butaságra valló ötlete: " 20 évesnél fiatalabb szülőnek ne járjon családi pótlék?

Posted on 22 nov : 23:37 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Egy idézettel kezdenék, ami a Hun híren jelent meg:

"

Zsiga DánielJogos: 20 évesnél fiatalabb szülőnek ne járjon családi pótlék

Gátat kell szabni a felelőtlen gyerekvállalásnak, ezért a családi pótlékot pedig a szülő 19. vagy 20. betöltött életévéhez kellene kötni - jelentette be a Jobbik népesedés-politikusa, Zsiga Kárpát Dániel. 

 A Jobbik mai, népesedési konferenciáját megelőzően Z. Kárpát Dániel elmondta: a párt álláspontja szerint jobban ki kellene terjeszteni a családi adókedvezményeket, a családi pótlékot pedig a szülő 19. vagy 20. betöltött életévéhez kellene kötni, ami a politikus szerint gátat szabna a felelőtlen gyermekvállalásnak.

 Hunhír.info kommentár:

Az utóbbi idők egyik legjobb jobbikos javaslata. Az élősködők, a megélhetési gyerekgyárosok, a családszeretetről papoló, gyermeküket az állammal felneveltető réteg előtt minden kiskaput be kell zárni.

Forrás: Link,

"

A véleményünk ezzel kapcsolatban:

Ezzel az ötlettel csak csak egyetlen probléma probléma van:

Rossz a mentalitás!

Mit is várhatnánk a Jobbiktól?

A szösszenet és az ötlet lehet, hogy nem véletlenül származik Zsiga Dánieltől ?

Ez az ember családpolitikus lenne?

Én ezt az oldalát még nem ismertem, én még ott tartok, hogy közgazdász, újságíró, E.U-szakértő, és még mi is még?

A jobbik népesedéspolitikusa ? smile smile smile ha..ha.. ha...

A Jobbik mindig azt hangoztatja, hogy kevesen vagyunk mi magyarok.

Ezeknek  az embereknek ezek után szerintem fogalmuk sincs a családi életről, vagy a családalapításról.
Természetesen arról sincs, hogy a XX.-század végét megelőző időkben a magyar nők többsége mikor, hány éves korában szült, de legalább a statisztikákat néznék át.
Ha már a saját eszüktől erre nem telt?

Ha volna fogalmuk ilyen sületlenséget nem írnának le, vagy a korhatárt alacsonyabbra tennék.

Tudnivaló, hogy a magyar lányok közül ma is sokan mennek férjhez 20-éves kor alatt, és szülnek gyereket.

Ha nem hiszi el valaki kérdezze meg az édesanyját, hogy ő mikor született, ill. az anyucikájja akkor hány éves volt? 

Az én anyám is 20-év alatti volt, a fiamé is, a szomszédomé is, sőt sorolhatnám.

A XX.-század végén jött ez a fajta mentalitás, hogy 20-éves kor alatt ne szüljön senki, de a Jobbik szerint az is job lenne ha senki nem szülne, mert akkor minden megmaradna nekik.

 Látszik egyébként, hogy lassan nincs a Jobbikban egy értelmes ember sem, aki tudná mit beszél.

Bertha Szilviát és a család modelljét reklámozzák ezerrel, csak az a probléma, hogy nincs neki ilyen.

Ehhez egy kis olvasás nem ártana háttér információnak: 

Az előadó Bertha Szilvia Férje (Szijjártó Tibor) és 3-gyermekének apukája, vagy talán az is lehet, hogy már volt apukája?

Bertha Szilvikéről és a talán lehetséges optimális családmodeljéről: 

http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=1362&c_start=60&y=2012&m=2

http://serverdomain.info/pi/archiv/print.php?news.716
http://www.eucentralserver.com/postaimre/news.php?readmore=1371&c_start=10&y=2011&m=5

Csak hogy tiszta legyen a kép.

Ezzel az ötletével a Jobbik segít a Fidesznek mégjobban kisemmizni a magyar családokat is!

Ez volt az eredeti cél ugye kedves Jobbikosok?

Segíteni a Fideszt, hogy amit ő nem mer bevállalni, azt majd ti Jobbikosok bevállaljátok?

Ellenünk magyarok ellen is akár!!!

Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7

Hírkategóriák