Az önvédelemhez való alapvető jog - főleg, ha a FIDESZ kormány befogadja a 14-18-év közötti iszlamistákat


 admin    01 máj : 16:20
 Nincs    Közélet - Politika

Többen bíráltak minket a fegyvertartás liberalizálásának követelése miatt és többen azt mondták, hogy egymást fogjuk legyilkolni és öldöklés lenne belőle.

adminlogo.pngTöbben bíráltak minket a fegyvertartás liberalizálásának követelése miatt és többen azt mondták, hogy egymást fogjuk legyilkolni és öldöklés lenne belőle.

Hölgyek, Urak! Nem kell egyetlen iszlamista migránst sem beengedni!
A Nemzeti Értékelvű Párt , NÉP pártja határozottan ellenzi az iszlamista migránsok betelepítését!
 
Tekintettel azonban arra, hogy több hírportálon is megjelent, hogy a FIDESZ kormány fogadja a 14-18-év közötti iszlamistákat, mi rendkívül fontosnak tartjuk, a fegyvertartás liberalizálását és a magyar társadalom önvédelemhez való jogának maradéktalan biztosítását, különös tekintettel a bűnöző, terrorista iszlamista hordák erőszakos betelepítésére.

Ha jönnek a migránsok lesz öldöklés, ne legyenek illúzióitok!
muszlim.png
Az lesz, mint a Németeknél, mi nem tudjuk majd megvédeni magunkat és a családjainkat, de az iszlamisták majd ki-irthatnak minket, mert nekik vannak fegyvereik, sőt bombáik is.

Kivágják machetével a nők hasából a gyereket, mint ahogy Nyugat-Afrikában tették, teszik..
Gondolkodni nem árt mindazoknak akik annyira liberálisan gondolkodnak, hogy még a saját családjukat sem akarják megvédeni.

Egyébként nem is értem a liberalizmus fellegvárában az USA-ban korlátozás nélkül vásárolhat bárki fegyvert, de sok helyen az E.U-ban is. Az USA-ban az átlag IQ 70, nálunk 95. miből gondoljátok, hogy az okosabb emberek egymást irtják majd ki, amikor a sokkal butább 70-es IQ-s Amik sem teszik.?

Ja... a Magyarokat és a Magyarságot megvédeni nem tartozik a céljaitok közé?
Mert akkor értjük....

https://facebook.com/NEPPARTJA


Nyomtatóbarát változat


Hírkategóriák