Közélet - Politika

csütörtök 22 június 2017

Posticon Szír falvakat telepítene Magyarországra (is) az Európai Parlament zöld frakciója – “Rá kell kényszeríteni a keleti országokat a migránsbefogadásra!”

Posted on 22 jún : 08:55 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

Ska Keller 2Ska Keller (a képen) az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője elképesztő ötlettel állt elő kedden egy német lapban.

Keller korábban az EP-ben folytatott viták során is amellett állt ki, hogy nagyobb csoportnyi menekültet telepítsenek az unió keleti részére, például Magyarországra is. Kedden egy német lapnak adott interjújában ennél is továbbment.

 A zöld képviselő azt javasolta, hogy szír falvakat telepítsenek például Lettországba.

Tovább...
hétfő 01 május 2017

Posticon Az önvédelemhez való alapvető jog - főleg, ha a FIDESZ kormány befogadja a 14-18-év közötti iszlamistákat

Posted on 01 máj : 16:20 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

adminlogo.pngTöbben bíráltak minket a fegyvertartás liberalizálásának követelése miatt és többen azt mondták, hogy egymást fogjuk legyilkolni és öldöklés lenne belőle.

Hölgyek, Urak! Nem kell egyetlen iszlamista migránst sem beengedni!
A Nemzeti Értékelvű Párt , NÉP pártja határozottan ellenzi az iszlamista migránsok betelepítését!
 
Tekintettel azonban arra, hogy több hírportálon is megjelent, hogy a FIDESZ kormány fogadja a 14-18-év közötti iszlamistákat, mi rendkívül fontosnak tartjuk, a fegyvertartás liberalizálását és a magyar társadalom önvédelemhez való jogának maradéktalan biztosítását, különös tekintettel a bűnöző, terrorista iszlamista hordák erőszakos betelepítésére.

Tovább...
vasárnap 18 szeptember 2016

Posticon A magyar NÉP pártja NEMEL szavaz a 2016 október 02.-án tartandó népszavazáson a kötelező betelepítési kvótára és a kötelező érvényű iszlám áttelepítésre!

Posted on 18 szept : 12:55 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

csillagkod.jpg
A Nemzeti Értékelvű Párt a jövő nemzedékének, a jövő Magyarországának pártja!

A magyar NÉP pártja NEMEL szavaz a 2016 október 02.-án tartandó népszavazáson a kötelező betelepítési kvótára és a kötelező érvényű iszlám áttelepítésre!
A NÉP határozottan ellenzi a bárhonnan érkező iszlamista népcsoportok és rokonaik betelepítését Magyarországra és a határon túli magyar területekre!

Egyben a NÉP követeli, hogy az Európai Unióba annak vezetői által szándékosan importált bűnözői hordák és terror veszély miatt a magyar lakosság önvédelmi fegyverhez jutását korlátozás nélkül biztosítsa!

A NÉP felszólítja a magyar kormányt, hogy a magyar emberek bármikor és bárhol bekövetkező jogos önvédelemhez való jogát törvény által biztosítsa!

Követeli továbbá, hogy ugyanezen okból az Európai Unióban elfogadott vadászfegyverek tartására vonatkozó törvényeket vegye át, azaz bárki korlátozás nélkül vásárolhasson vadászfegyvert!

© Nemzeti Értékelvű Párt

Tovább...
kedd 02 december 2014

Posticon ÖREG HIBA, vagy szándékos kizsákmányolás? - Az Orbán kormány közmunkával akarja kiváltani a segélyezést, megoldani a teljes foglalkoztatást

Posted on 02 dec : 16:25 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

enni.jpgSajnálattal olvassuk és látjuk, halljuk a közmédiában, hogy az Orbán kormány megszüntetné a segélyezést.
Aminek a megszüntetése lehetetlen.

Úgy tesznek, mintha az a havi 22.800-Ft olyan nagyon sok lenne.
Az emberektől pont emiatt vonnak munkavállalói és az ehhez kapcsolódó munkáltatói járulékokat, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnek, biztosítottként ne halljanak éhen és legyen ellátásuk.

A Fidesz kormány közmunkával akarja kiváltani a segélyezést
, megoldani a teljes foglalkoztatást, amit ők vívmánynak tartanak és úgy is kommunikálnak.

Hát nem az! Nem vívmány!


Tovább...
kedd 21 október 2014

Posticon Gondolatok, kérdések az elmúlt 25-évről

Posted on 21 okt : 08:58 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

 Olvasgatva a különböző politikai erők írásait, tulajdonképpen nagy dilemma elé kerültem, talán nem is annyira dilemma, hanem elgondolkodtatam az itt vitatkozó tulajdonképpen akárhány mai, vagy éppen ha úgy tetszik 25-éve hatalmon volt, vagy levő parlamenti "elittel" és azok képviselőivel, ill. képviselőik mondandójával kapcsolatban.

A problémám a következő és ezzel kapcsolatban az alábbi kérdések merültek fel bennem: 

Tovább...
péntek 03 január 2014

Posticon Kik vagyunk, mit akarunk? (NÉP)

Posted on 03 jan : 18:14 by author Nyomtatóbarát változat hír létrehozása pdf formátumban

nepA Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja.
Meghatározása  hazafias néppárt.

A NÉP párt elsősorban az emberek széles rétegének az érdekeinek képviseletét, védelmét kívánja politikai tevékenysége során előtérbe helyezni
. 
Célunka mai magyar kizsákmányoló politika megváltoztatása, egy szociálisan érzékeny, emberközpontú, az emberek véleményét, akaratát figyelembe vevő politikára.
Jellemzően a „kisemberek”, a munkavállalók, a bérből és fizetésből élők,és a magyar mezőgazdasági, ipari vállalkozók. ill. vállalkozások, és a magyar nép érdekeit szem előtt tartva kívánja gazdaságpolitikáját kialakítani, politikájával segítve ezen társadalmi rétegek európai színvonalú felzárkózását, az európai szintű bérezés, és munkahelyi környezet kialakításával, így biztosítva a XXI. századi európai társadalomnak megfelelő emberhez méltó rendes megélhetését.

Mi, a NÉP pártban az emberek, azaz az önök érdekeit kívánjuk képviselni, hiszen mi is önök közül kerültünk ki!
Politikánkat tekintve patrióták, gazdaságpolitikánkat tekintve protekcionista gazdaságpolitikát képviselünk, amely azt jelenti, hogy elsősorban Magyarország és a magyar gazdaság érdekeit tekintjük elsődlegesnek.

Mit is jelent ez, milyen intézkedéseket tervezünk?

 • A stratégiai vállalatokat állami tulajdonba vesszük, hiszen ezek a vállalatok elsősorban az ebben az országban élő emberek kiszolgálását végzik. Ennek keretében állami kezelésbe kell venni az elektromos ipart, a gáz és kőolaj ipart, és az olyan szolgáltatási ágakat, amelyek az emberek nagy tömegének nyújtanak szolgáltatásokat, pl. víz-, és csatornaművek, szemétszállítás, amelyet meggyőződésünk szerint nem lehetett volna privatizálni.

 • Meg kívánjuk védeni a magyar földet.

 • Helyre kívánjuk állítani a hazai mezőgazdasági termelést, támogatjuk a mezőgazdasági szövetkezetek kialakítását, továbbá az állami földeken az állami gazdaságok létrehozását.
  Mottónk a magyar árut a magyar boltok polcaira.

 • Helyre kívánjuk állítani a hazai termelő tevékenységet, az értékteremtést. Elsődleges szempont a hazai nemzeti gazdaság védelme, és az azt alkotó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások élvezzenek törvényi védelmet, valamint nagyobb mértékű adókedvezményeket!

 • Helyre kívánjuk állítani a magyar feldolgozó ipart, mint pl. a húsfeldolgozás, a tejtermelés, textilipar, cukorgyártás és még hosszasan sorolhatnánk.

 • Helyre kívánjuk állítani a ország más, hagyományosan kiváló termelő iparágait, pl. fogyasztási cikkek területén, cipőgyártás, ruhagyártás, a hűtőgépgyártás, mosógépgyártás, cementgyártás és még szintén sorolhatnánk azt a rengeteg ágazatot, amit elprivatizáltak és külföldi kézbe adtak.

 • Természetesen ezek mind-mind munkahelyeket teremtenek és nem a külföldi tőkére épülnek, hanem a magyar emberek szaktudására.

 • Azt képviseljük, hogy a politikusok által hivatali idejükben elkövetett törvény- és szabálysértések ne évüljenek el! Legyenek visszamenőlegesen büntethetőek!

 • Meggyőződésünk, hogy mindennemű kárpótlást, kisebbségi önkormányzati finanszírozást és más etnikai alapokon nyugvó pénzbeli juttatásokat a magyar állam határozatlan időre függessze fel országunk anyagi helyzetére való tekintettel!

 • A mindenkori magyar kormány biztosítsa a tisztességes európai szintű bérezést a foglakoztatás minden területén!

 • Az adózás rendszerét úgy kell kialakítani, hogy a személyi jövedelemadó a társadalmi szolidaritás elve alapján normalizálódjon, többsávos adórendszer bevezetésével! Fizessenek a több adót a gazdagabbak!

 • Meggyőződésünk, hogy az államnak kötelessége betiltani az uzsora kamat használatát úgy bankok mint a magánszemélyek esetében is, egyben a magyar állam maximalizálja és szabályozza a hitelkamatok mértékét.

 • Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt felelősségre kívánja vonni mindazon bankokat és ezen bankok vezetőit, amelyek az ún. "devizahitelezéssel" hitel károsultaknak kárt okoztak. A törvényhozás hozzon olyan törvényeket, amely az ilyen jellegű tevékenységet a jövőben megtiltja és amely nevesítve is büntetni rendeli az ilyen jellegű tevékenységet
  Ezen törvényi szabályozás pedig kategorikusan mondja ki, ill. rögzítse, hogy az így megkötött szerződések érvénytelenek minősülnek.

 • Ingyenessé kívánjuk tenni az oktatást és az oktatáshoz kapcsolódó taneszközöket az első diploma megszerzéséig.

 • A nyugdíj alanyi jogúvá tétele a nyugdíjkorhatár elérése után.

 • Alanyi jogúvá kívánjuk tenni az egészségügyi ellátást.

  A mi álláspontunk szerint a felsoroltakon kívül rengeteg intézkedés megtétele lenne szükséges, az életünk és a gazdaságunk minden területén, amelyre itt nem térhettünk ki a korlátozott méretek miatt, mert csupán annak felsorolása is több tíz oldalt tenne ki.


  A mi pártunk, a Nemzeti Értékelvű Párt egy független emberközpontú párt, amely nem tartozik bele a mai magyar parlamenti nómenklatúrába.
  Mi egy teljesen új irányt képviselünk, mi egy emberi, emberközpontú magyar társadalomban látjuk a jövőt.


  Nemzeti Értékelvű Párt

  (Minden jog fenntartva)

Ugrás az oldalra 1 2 3 

Hírkategóriák