A Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP sűrített programja!

Program1. Mi nem lopjuk szét az államkasszát!

2.Tisztességes megélhetést biztosítunk minden embernek!

3. Bevezetjük az alanyi jogon járó egészségügyi és nyugdíj ellátást!

4. Mi nem engedjük be a migránsokat!

5. Megszüntetjük a mentelmi jogot az un.."főben járó", vagy "kiemelt" bűncselekmények, ill. tettenérés esetén, különös tekintettel a sikkasztás, korrupciós bűncselekmények, rablás, halált vagy súlyos testi sérülést okozók esetében (pl. közúti balesetek esetén).

6. Megszüntetjük a korrupciót és felülvizsgáljuk a közbeszerzési eljárásokat. Megszüntetjük a vállalkozások párthovatartozás függő támogatási és pályázati rendszerét.

7. A politikusok által hivatali idejükben elkövetett törvény- és szabálysértések ne évüljenek el! Legyenek visszamenőlegesen büntethetőek!

8. Eltiltjuk a közügyektől mindazon politikusokat, vagyonelkobzás terhével, akik politikai befolyásukat felhasználva holdudvaruk és saját vagyonukat gyarapították tisztességtelenül!

9. Felfüggesztünk mindennemű kárpótlást, kisebbségi önkormányzati finanszírozást és más etnikai alapokon nyugvó pénzbeli juttatásokat az országunk anyagi helyzetére való tekintettel!

10. Elsődleges szempont a hazai nemzeti gazdaság védelme, és az azt alkotó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások élvezzenek törvényi védelmet, valamint nagyobb mértékű adókedvezményeket!

11. a személyi jövedelemadó a társadalmi szolidaritás elve alapján normalizálódjon, többsávos adórendszer bevezetésével! Fizessenek a több adót a gazdagabbak!

12. A hazánkban levő nemesfémek, vagy belőlük készült tárgyak (réz, ezüst, arany és ezek tetszőleges arányú vagy összetételű ötvözetei) külföldre ne legyenek szállíthatóak, sem ott értékesíthetőek!

13. Mi megoldjuk a devizahitelesek problémáját!

14. A hazánkban működő bankokat tisztességes működésre kötelezzük, ennek szigorú törvényi feltételeit a megteremtjük.

15. Betiltjuk az uzsora kamat használatát a bankok és magánszemélyek esetében is, egyben maximalizáljuk és szabályozzuk a hitelkamatok mértékét. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) felelősségre kívánjuk vonni mindazon bankokat és azon bankok vezetőit, amelyek az un.. "deviza hitelezéssel" a hitel károsultaknak kárt okoztak. Olyan törvényeket hozunk, amely az ilyen jellegű tevékenységet a jövőben megtiltják és amely külön nevesítve is büntetni rendelik az ilyen jellegű tevékenységet! Ezen törvényi szabályozás pedig kategorikusan ki fogja mondani, ill. rögzíteni fogja, hogy az így megkötött szerződések érvénytelennek minősülnek.

16. Nem kívánunk stadionokat és zsinagógákat építeni külföldön!

A NÉP pártja várja soraiba a vele hasonlóan gondolkodó embereket!

Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) ® Minden jog fenntartva!


0/5 : Nincs értékelve